Agata_Lebek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Droga zawsze znajdzie Wodę tu maleje ich strach ale także w szuwarach i wieczornym oddechu akacji mamy tak wiele do myślenia w pomruku miast ocalić oto mój sen ojciec staje się na powrót młodzieńcem matka dziewczyną Woda zawsze znajdzie Drogę *Lucid Dream (LD) – świadomy sen Inne nazwy : sen jasny, sen przejrzysty…
kasiaballou Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 bardzo mi się - pozytywka :)
Agata_Lebek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Kaś :) Pozdrówka.
bestia be Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Już pisałem o wierszu SUPER serdecznie be
Aleks Kleks Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 oby nie była to zapowiedź wiosennych powodzi bardzo ładny wiersz :)
Agata_Lebek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeszcze raz dziękuję :) ciepło, serdecznie, biało ;)
Agata_Lebek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też mi przeszła przez głowę ta myśl ; Czasem wiersz jak przepowiednia. Oby tym razem to był tylko jasny, dobry sen :) Dziękuję Alek.
Bea.2u Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masakryczne wodolejstwo w nieudolnym stylu. i Lucid Dreams nie pomogą. Niestety. /b
Jolanta_S. Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 jak przepowiednia, czy to przestroga przed wiosenną powodzią? wiersz ciekawy, mi się podoba :) serdecznie-Jola
Agata_Lebek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Jolu :)) Pozdrawiam serdecznie.
Agata_Lebek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. CCC :)
JacekSojan Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 tytuł wydaje mi się jak głaz na wierszu - jakiś za wielki, na wyrost; wolałbym polskie brzmienie; a wiersz? taki zen-za-zen...drobiazg, ale robi wrażenie; dobre; J.S
a._mrozinski Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Dlaczego Droga zawsze znajdzie Wodę? Nie rozumiem. To, że Woda zawsze znajdzie Drogę - ok, ale jakie znaczenie ma to na odwrót? Przysłania mi to całą resztę. Arek
Agata_Lebek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie zmienię tytułu, choć Tobie wydaje się jak mniemam za ciężki, obcobrzmiący i na wyrost. Mam inne odczucia. A wiersz? jeśli robi dobre wrażenie - to dobrze ;) Dziękuję. Pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Choćby dlatego, że bez niej nie można żyć. Wszystkie drogi, ludzi i zwierząt prowadzą właśnie tam. Jest jeszcze wiele innych powodów ;) Mam nadzieję, że Czytelnik sam sobie dopowie :)) Dziękuję.
janusz_pyzinski Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 woda zawsze znajdzie drogę jak człowiek człowieka i drogą będzie woda jak człowiekiem człowiek cokolwiek to znaczy gorąco pozdrawiam
Agata_Lebek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiedziałam, że zrozumiesz :)) Serdecznie dziękuję i pozdrawiam też gorąco :))
Bernadetta1 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 podoba mi sie koncepcja klamry (odwrotnej zreszta)która spina cały obraz...pozdrówki
Agata_Lebek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję :)) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi