Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Dobry jesteś Angello. Pozdrawiam.
Wiesław J.K. Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Niech żyje nam ten portal 88 lat, 100 lat, a nawet więcej!
Agnes Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Angello, gratuluję, przede wszystkim wytrwałości :) Pamiętam początki i swoje początu tutaj również. I za to wszystko dziękuję. Pozdr. a
Bea.2u Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Agnes, w takim razie te gratulacje są też dla Ciebie :)) /b
Patryk_Nikodem Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Gratuluję i dziękuję. Spędziłem tutaj wiele miłych chwil. Pozdrawiam.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 gratulacje i dzięki sporo się nauczyłem pozdrawiam Jacek
H.Lecter Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Portal poetycki, to dla poety najgorsze miejsce pod słońcem i właśnie dlatego tu jestem... Co do aniołów, gustuję tylko w upadłych - bo jak tu się z takim napić jak on ze światła i powietrza ulepiony... ?
Messalin_Nagietka Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 to bardzo miłe STO LAT !!!!! MN
Fly Elika Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Przyłączę się z tej okazji do życzeń, spełnień prostych i poetyckich :)) setki - Poetów !!! Króciutko co prawda jestem coś tam napewno się nauczyłam :)) myślałam, że szybciej to pójdzie o tyle o ile :))) poezji tu zastanę świeczuszka na torcie śliczna szkoda, że jedna mimo iż wcale nie taka skromniutka :))
Ania_Ostrowska Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 I ja się cieszę, chociażem nie poetka :) Ania
Przemysł Ś-wiersz-cz Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Sto lat, sto lat!... I jeszcze jeden, i jeszcze raz! - wiersz oczywiście ;)
Nata_Kruk Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ósme urodziny to niemały sukces... gratuluję..!!!... :) Życzę wytrwałości na dalsze lata i jak najmniej "burz"... na tej "zielonej trawce" Pozdrawiam z Nowym Rokiem... :)
Rekomendowane odpowiedzi