HAYQ Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 często uczestniczysz w dziwnych sakramentach ktoś ci koło pióra wyrządza dobra kupę rzadką. w tej materii szlifując umiejętność: fałsz w strofach uwalnia pozwalając się unieść h ttp://hijazz.wrzuta.pl/audio/3Qo7CNKbfKX/hayq_-_zbyt
Judyt Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 dosłowne Hayq, dobra jest ta membranina dzwięków jak halucynogenne grzybki:P, ten sposób przekazu może bardziej trafia(...) po zastanowieniu jestem na tak, powiem wręcz bardzo dobry, choć idący trochę we współczesny rys, J.serdelecznie(:
Magda_Tara Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 ale ci ktoś... albo komuś twojemu :)) ufffff :D :*
Fly Elika Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 dobry zaciekawiło, / kupa mniej, ale cóż/ zauważenie - '' w tej materii szlifując umiejętność: fałsz w strofach uwalnia pozwalając się unieść '' - ze względu na to zacytowane wiersz wymaga na mój gust większej treści i staranności pisania o czymś pozdr.
M._Krzywak Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Mnie coraz bardziej zaciekawia wizualizacja wierszy - "wrzuta" dla mnie arcyciekawa. Tekst na poziomie, ale to już norma! Pozdrawiam.
Waldemar Talar Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Witam w Nowym Roku - przy okazji Życzę Dużo Zdrówka i Radości . A wiersz bardzo na tak - mało tego dopowiem że ta niby kupa jest jego ozdobnym motywem pomimo tego że źle i nie smacznie się kojarzy . pozd.
HAYQ Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no widzisz,,, a ktoś mi powiedział, że to jakieś skrzypy i inne dźwięki ;)) dzięki Judyt cieszę się, że trafia :) Pozdrawiam noworocznie.
HAYQ Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czasem to tak sami sobie… uświadamiamy ale dopiero po jakimś czasie :) Dzięki Magda, miłego popołudnia
Magda_Tara Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i jest już za późno nie ma za co nawzajem!
HAYQ Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z tą kupą, to naprawdę różnie bywa. Kupa liści potrafi nawet ładnie pachnieć. :) Trochę nie za bardzo rozumiem o jaką staranność Ci chodzi. Wg. mnie jest o „czymś”, a zresztą… może i masz rację, bo to właściwie sama puenta :) Dzięki za wizytę, pozdrawiam.
egzegeta Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 dobrze zakręcone, dopiero wrzuta pozwala unieść się ponad wersy :) dobre Pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Michał, to się cieszę, bo właściwie przy muzyczce było najwięcej roboty :) Pozdrowienia.
HAYQ Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Waldemarze, również wszystkiego dobrego w Nowym Roku Ci życzę, a zdrowia w pierwszej kolejności. Co do o z dóbki, masz rację, bo co w końcu może być złego w kupie dobrego? :) Dzieki, że zajrzałeś, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło Cię widzieć egze. wiesz, z jednej strony to nie za dobrze, bo tekst powinien sam się bronić (zawsze wolałem np. książkę, niż ekranizację), z drugiej się cieszę, bo wychodzi na to, że ze wszystkim da się jakiś tuning zrobić. :) Dziki. Fajnie, że zajrzałeś, pozdrawiam. edycja: Dzięki miało być, nie dziki... ale zostawiam, bo pasuje do tuningu ;)
Baba_Izba Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 dobra kupę dzisiaj rzadko da ktoś darmo choćby brat twój ale robić koło pióra lubi ludka cala fura! Wznosić się ponad to, ot! Serdecznie - baba
HAYQ Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie poskąpił Ci pazura Stwórca, a to dzisiaj rzadkość więc świętego ((Roger Moore'a) daj choć poudawać... Waszmość. ;) no wiem... ta inwersja może i taka sobie, ale już nie zmienię. Nowej płyty już mi się nie chce nagrywać ;)) Dzięki serdeczne Mądra Babo Izo
Pan_Biały Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 fonia zdziałała w pierw zjem, kupę potem Ty Lko gdzie to do stan Ę w eM 3,14159265 ku ku daj Ą?;) pozdrawiam r
HAYQ Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fstąp kup i Mash. w MπQ kupa tego je(ah) ;) Postrafiam.
Bea.2u Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 o żesz q, że się tak wyrażę. aż tak?? czy to Twój głos w słuchawkach? a gdzie ta wizja, o której Mr.Krzywak wspomina?? ?? /b
Pan_Biały Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fstąp kup i Mash. w MπQ kupa tego je(ah) ;) Postrafiam. :))) zdupiłem ku, że Q, był by inszy niż podano nie podpowiadaj nie, podpowiadaj:)))) czapka z dyni serwus r
Rekomendowane odpowiedzi