zdrojek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ależ subtelnie koleżanko Alicjo. Mam następujący pomysł: Może niech PeeL zacznie grać w piłkę nożną to zapewne często będzie miał okazję na wymianę koszulki. Pozdrawiam ciepło.
Magda_Tara Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D gupol! Alicjo, to komplement! :)))))))))
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiu, Kasieńko, zawsze znajdziesz na temat moich dzieci jakieś dobre słowo. Wdzięcznam nieskończenie :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi niezmiernie, pozdrawiam flanelkowo :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Och!
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oxyvio, ja nic nie robię, jak babcię kocham. Tyle pochwał, że starczyłoby na kilka komentarzy. Ściskam Cię z łezką w oku :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tulą i lulą Twoje wierszydła, jednak się przyznam mam ich za mało, nieludzko marznę bez ciepłych słówek, więc na koszulę wzięła mnie śmiałość. Raz pewien Jerzy marzył o miejscu, na które szminki jej nie starczyło, ja chcę koszulę, może z niej zrobię wierną, prawdziwą i długą miłość. Bolesławie, kochasz Ty poezję i to z wzajemnością. Śliczna z Was para. Dziękuję :) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odpozdrawiam jeszcze cieplej, pomyślę :) Ps. Sorki, że tak każdemu z osobna, ale nie potrafię inaczej.
Sylwester_Lasota Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zawsze lubiłem Panią czytać :) i tym razem się nie zawiodłem. Tym bardziej że jest, jak zwykle, na czym zatrzymać oko również pod wierszem ;). Kłaniam się nisko i pozdrawiam.
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alicja, Ala, Aluś, Alutka czy jeszcze inaczej - bez pani bardzo,bardzo proszę. Dziękuję :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Dobrze Alu :) do poczytania :)
Pan_Biały Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 przeczytałem i tyle pozdrawiam r
Oxyvia Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo te pochwały dotyczą nie tylko tego jednego wiersza. :-)
Baba_Izba Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 łał! Ale uczta! a Twój wiersz Alicjo w krainie poezji, taki cieplutko - delikatny i subtelny. Najlepsze są takie w kratkę z bawełnianej flaneli, lekko sprane, odrobinę za duże, przytulne. Ściskam - baba
Alicja_Wysocka Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A witam Cię Duszko i dziękuję :)
zak stanisława Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 a gdzież to ja byłamże nie zajszłam do ciebie Aliss, dobrze ze zdążyłam :))) pięknie się plecie w twoim powiecie, barchany koszulki, kratki ciapki, wszystko przeplecione ślicznymi metaforami, zabieram cmook w Nowy rok zdrowia i szczęścia :)))
Rekomendowane odpowiedzi