Katarzyna Leoniewska Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 czarne cienie pod choinką nikt do nas nie wraca krucho się dziejemy w bezgłośnym poczęciu dnia sen zastyga w oczach żywicą
Messalin_Nagietka Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 nie pasuje mi tu słowo "choinka" MN
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No proszę... a gdzieś tamże napisałem, że nikomu w te święta się nie udało... jestem pod wrażeniem! Taki lapidarny a tak wymowny, no "sen zastyga w oczach/żywicą" - jak dla mnie palce lizać... Dzięki!
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 To i ja Tobie: dzięki! ;)
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 to haiku pytam bo nie pisałem ;) w swej krótkiej formie nie nadużyłaś słów (to znaczy dobrze, dla wybranej formy) no nie zaskoczyłaś oczekuje na troszkę więcej pozdr.
Ruffle_puffle Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ładny klimat malujesz. Ta żywica w oczach jako... Senność pomieszana z "wchłanianiem" ciepłych barw jest nie lada. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Jakoś nie bardzo, sorry.
Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeszcze raz poczytałem, lepiej. Może jeszcze poczytam...
jacekdudek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, nie bardzo, urusł trochę po "krucho się dziejemy" ale dalej, no niestety, pozdrawiam
Wilcza Jagoda Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla mnie bardzo wymowne kazde słowo, brawka zyczę więcej ciepła i miłości w Nowym Roku
Rekomendowane odpowiedzi