allena Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 a nuż prześpijmy mróz i już:) a.
Lena Achmatowicz Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Ewo, te ptaki miały być niebieskie, ale zostawiłem zagadkę. Pozdrawiam. niebieskie ptaki i żywią się dziką różą... znam kraskę i kilku poetów.
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Włażę do śpiwora.
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Ewo, te ptaki miały być niebieskie, ale zostawiłem zagadkę. Pozdrawiam. niebieskie ptaki i żywią się dziką różą... znam kraskę i kilku poetów. Niebieskie ptaki lubią dzikie róże...
Aleks Kleks Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 skromny ale dobrze ubrany na zimę
piotr marcin Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Lubię takie wiersze, bardzo dobry.
Almare Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Jeżeli kochać to nie indywidualnie. Jak się zakochać to tylko we dwóch. Czy platonicznie pragniesz jej czy już sypialnie. Niech w uczuciu wspiera wierny... sąsiad:))))) ... i wszystko jest - kobieta, wino i śpiew... na dwa głosy :))) pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Aleks, pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, pozdrawiam. Lubię, że lubisz.
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, pozdrawiam.
Jolanta_S. Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Panie Stefanie-baby na święta urosną w piecu, oj brak tych słodkości... Pozdrawiam nastrojowo, może jako sąsiadka na coś się zdam :)
ot i anka Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 są baby i wino- jest impreza;) dobrze cię czytać:) pzdr
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chciałem Ci wysłać emaila, nie wyszło, może Ty wyślij?
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Anka, co u Ciebie?
Bea.2u Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakoś to ptasie roznoszenie i rośniecie niezręczne mi się wydaje. ale całość układa się w owoc dzikiej róży całkiem biodrzaście, jak zasiedziała mądrość marząca o odrobinie głupoty ;) Pozdrawiam i życzę różanych świąt ;) /b
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakoś to ptasie roznoszenie i rośniecie niezręczne mi się wydaje. ale całość układa się w owoc dzikiej róży całkiem biodrzaście, jak zasiedziała mądrość marząca o odrobinie głupoty ;) Pozdrawiam i życzę różanych świąt ;) /b Dzięki Bea, wzajemnie.
Rekomendowane odpowiedzi