Sebastian_Pietrzak Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 No i pojawiła się Wiktoria jak już miałem zamykać powieki odmawiały posłuszeństwa że niby padają na pysk ale jeszcze przedtem miał być bal i krawat nowy garnitur wybrany płótno wypucowane najczystsze wizje brudnych zakątków naszej wyprawy ach to nie ty się spóźniłaś to godziny tak pędzą szybkość ponad świetlna no w sumie już jest zbyt ciemno aby namacać różnice i właśnie wtedy zebrało mi się na szczerość bądź łaskawa -zabierz tego potwora z mojej szafy bliżej mu do szafotu ponieważ dwa dni wcześniejmyślę że niedługo będę pozowała przy tym oknie w trakcie gdy ty będziesz kończył kolejny wiersz potem zaśmiejemy się przy jakimś śniadaniowym żarcie podczas gdy niebo pęknie z zazdrości pozostało jeszcze tylko jedno uczucie w pokoju moja najdroższa - ciężko opisać
kasiaballou Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w sumie już jest zbyt ciemno aby namacać różnice ;D! zresztą całość przednia! ubawiłam się w dobrym stylu i dziękuję Autorowi za sposobność. więcej takich :) pozytywka i pozdrawiam. kaśka.
kasiaballou Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 aha wracam, żeby dorzuciś, że msz te ichy, achy oby aby i inne pokraczne fikołki, które normalnie uznałabym za lichy warsztat - w tym tekście mają swój urok, a nawet wydają mi się niezbędne, zamierzone - wręcz - pożądane ;) - fajny wierchoł jest. :)
H.Lecter Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Sympatyczny jest ten mikroświat, rozpisany na Wiktorię i poetę. : )
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 no na ręcach nosić taką Wiktorię... jednak torszkę opowiedziana historia :), ale dlaczego nie. pozdrawiam.
Nessa Isilra Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Dobre to, to i ciekawe. ; )
Rekomendowane odpowiedzi