M._Krzywak Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Chyba już czas zacząć dział do wklejania wierszy na tomik, który ukaże się w styczniu lub w lutym (to zależy od ilości wierszy). Proponuje też zebrać 5 śmiałków, którzy wybiorą określoną ilość tekstów do tego tomiku. Jeżeli ktoś ma ochotę być w komisji, niech się wpisuje poniżej. Kwestia tutaj jest prosta, jak się nie ruszymy, to tomik przepadnie.
Espena_Sway Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 a jakie trzeba spełniać warunki :P
f.isia Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podejrzewam że wszelkie ;P
Tomasz_Piekło Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Ja mogę wybierać, tomik wtedy nie będzie gruby, ale wypasiony;)
Jimmy_Jordan Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 to ja mogę coś zrobić dla społeczności, ale sugerowałbym wziąć Rewińskiego Stefana i innych weteranów, może Anna B. ? ;P Espena oczywiście się nada. zdrówko, Jimmy
Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem za. Weteran.
JacekSojan Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 no i szlus - jest komplet: Stefan Rewiński Jimmy Jordan Tomasz Piekło f.isia niechaj wymienieni podzielą się robotą, ustalą kryteria doboru; a wiersze gdzie wklejać w jaki dział - wątek? trzeba kunkretnie kunkretnie! J.S
M._Krzywak Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Stefan Rewiński Jimmy Jordan Tomasz Piekło f.isia Espena plus Jacek Sojan i nie mam w sumie zastrzeżeń :)
JacekSojan Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie Michale - Espena Sway, - bo przegapiłem... mogę ewentualnie podsumować jakim słowem po-słowie; byle nie w jury! :) J.S
M._Krzywak Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Stefan Rewiński Jimmy Jordan Tomasz Piekło f.isia Espena o, to mamy. I to osoby, które chyba spokojnie mogą też się wydać, co by stratne nie były, bo czeka ich cierpienie :))))
Leszek_Nord Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. placet:). Powodzenia i pozdrawiam. Leszek
Ruffle_puffle Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 A czyje utwory są brane pod uwagę? Czy trzeba być weteranem, aby szanowne jury wzięło pod uwagę dany wiersz? No i to ma być taka "antologia 2009"?
Agnes Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Michale, a kto to wyda? :) pozdr. a
M._Krzywak Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jimmi dał nam numer ISBN, a kto wyda... To się jeszcze pomyśli, ale znając życie jakoś to będzie :)
f.isia Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 coś za szybko poszło z tym żiri, ;) ja tam się nie uchylam, czemu nii... ale może by tak złapać kogoś bardziej kompetentnego? o, np Ewę K.? berek ;) ps. Ewuś, co Ty na to?
Espena_Sway Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 czyli jednak się nadaję :D humor dziś o niebo lepszy :)
Ewa_K. Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślicie, że ja kompetentna jestem :) ? słodkie, ale ... już widzę, jak się zlecą Ci, którzy mnie nie lubią, włożą kija w oko i udowodnią, że nawet do społeczności orgu nie należę, bo nie ukrywam - miła bywam rzadko jednym słowem - zapracowałam sobie na złą opinię ale miło mi czytać, że ktoś mnie tu w ogóle bierze pod uwagę :-) pozdrawiam e.
Tomasz_Piekło Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślicie, że ja kompetentna jestem :) ? słodkie, ale ... już widzę, jak się zlecą Ci, którzy mnie nie lubią, włożą kija w oko i udowodnią, że nawet do społeczności orgu nie należę, bo nie ukrywam - miła bywam rzadko jednym słowem - zapracowałam sobie na złą opinię ale miło mi czytać, że ktoś mnie tu w ogóle bierze pod uwagę :-) pozdrawiam e. Ja Cię lubię.
Rekomendowane odpowiedzi