Mr._Żubr Opublikowano 30 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 odgarniam z twojego czoła niesforne kosmyki myśli z pełną świadomością bliskości nowego dnia który odetnie mnie od ciebie jak od stryczka będziesz pozwalała popatrzeć mi czasem na swoje życie przez dziurkę przyrzekam już nigdy nie próbować zatrzymać zegara tylko nakręcać go i cofać
Tomasz_Piekło Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Kosmyki myśli;) Zrób coś z tym Żubrze, jeśli poczujesz taką potrzebę. Ostatnia cząstka zgrzyta - nie próbować zatrzymać itd.przyrzekam już nigdy nie będę próbował zatrzymać zegara tylko nakręcał go i cofał Moim zdaniem lepiej brzmi. Motyw ze stryczkiem i dziurką ok.
Bea.2u Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Witam, wg mnie "myśli" zbędne. przeczesując kosmyk włosów masz doczynienia raczej z domysłami i unikamy metafory dopełniaczowej w tym przypadku kłopotliwej. całość, jak to powiedzieć, potwierdziłeś moje domysły o sentymentalności Mr.Żubra :)) Pozdrawiam /b
mały_dzielny_toster Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Jak już mówiłam.
a._mrozinski Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Mocne. Ten stryczek zmienia wszystko, bo zamiast pięknej, radosnej miłości mamy coś pasożytniczego, coś toksycznego. Trochę w klimacie Without you I'm nothing Placebo. Arek
H.Lecter Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 Jak na myślącą dwunastolatkę po przejściach i na życiowym zakręcie - nieźle... Stryczek mną wstrząsnął, dziurka wzruszyła, zegar zorał czoło refleksją...
Mr._Żubr Opublikowano 31 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 Wydaje mi się, czy uważasz mnie za myślącą dwunastolatkę po przejściach na życiowym zakręcie?
BARBARA_JANAS Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 ach...te twoje dziurki...:) pozdrawiam...
H.Lecter Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moja lotna fraza nie dotyczy autora, tylko warsztatu ; ) Gdyby ktoś zadał mi pytanie, kim jest autor tego dzieła, to biorąc pod uwagę formę i treść, właśnie tak bym sobie go wyobraził... Czas obciąć " niesforne kosmyki myśli ", dorosnąć - " z pełną świadomością bliskości nowego dnia "... ; )
Mr._Żubr Opublikowano 31 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 Mam dziwnie wrażenie, że tym razem przez Twoją zrzędliwość i zgryźliwość przebija krztynka życzliwości. Wstydziłbyś się:)
H.Lecter Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Życzliwość, to opium dla mas... Nic mi nie przebija, tik nerwowy gębę mi wykrzywił i tyle...
Agata_Lebek Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Z dziurki możesz śmiało zrezygnować ;) :D ale to za mało na minus. Musisz się bardziej postarać ;) ;P
Toby Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 mała wariacja na temat/ czyli jak misię odczytał pewien fragment/będzieszpozwalała popatrzeć mi czasem na swoje życie przez dziurkę a może tłuścioszka zastąpić: "pozwolisz"?przyrzekam już nigdy nie próbować zatrzymać zegara tylko nakręcać go i cofać ta składnia wydaje mi się trochę anglojęzyczna ;) a może: "już nigdy nie zatrzymam zegara tylko będę nakręcać i cofać (przyrzekam)" ? pzdr. t.
Mr._Żubr Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszyscy coś do tych kosmyków mają:/
Mr._Żubr Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawstydzasz mnie.
Mr._Żubr Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Potwierdzam. Mówiłaś.
Mr._Żubr Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, niezły kawałek.
Mr._Żubr Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziurka.
Mr._Żubr Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z dziurki? Nigdy!!!
Mr._Żubr Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spoko.
Rekomendowane odpowiedzi