nAzGuL22 Opublikowano 19 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 I trymestr Podmuchaj mi w oczy. Mówiłaś, że to podobno zatrzymuje lato w skroniach. Przestańmy więc udawać sierpień, wygładzać przez skórę niewyrośnięte pośladki. Przecież to oczywiste. Coś na kształt łzy nie odżywia się jeszcze tembrem twojego śmiechu. Nie. II trymestr Wrzesień nigdy nie smakował tak dobrze. Nawet pożółkłe usta wyglądają bardzo apetycznie. Napijmy się morza. Skierujesz oczy na najmniejsze zmarszczenia dłoni. Ukołyszesz je, poukładasz, złożysz na karb zmęczonej podróży. Pamiętaj, to tylko cień przemieszczający się w okolicę pępka. III trymestr Zobacz jak ona szybko rośnie. Jeszcze wczoraj nie miała wykształconego dotyku. Uginała się pod każdym spojrzeniem, jakie rzucało lustro. Zabiega o nas. Pociąga za twój żołądek i skłania do tego, abyś jeszcze chwilę poudawała poranek. Nic z tego. Z gardła nie wychodzi płacz Zuzanny. Przecież ona już nie istnieje.
BARBARA_JANAS Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Bardzo dobrze. Pozdrawiam.:)
H.Lecter Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Świetny, bo poruszający... Poruszający, bo świetny...
Piotr_Płoszaj Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Uderzyło. Trymestr odebrałem jako okres bycia w związku partnerskim. Pozytywnie :) Zapytanie: Hmmm, nie myślałeś o usunięciu interpunkcji? Chociaż nie... Jest dobrze- po co wprowadzać mętlik :) Pozdrawiam serdecznie i do następnego.
kasiaballou Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bold do wyoutowania msz - poza tym ciekawy/oryginalny pomysł i fajna realizacja. podoba się. pozdrawiam kasia
Agata_Lebek Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Rzeczywiście można się pozbyć kilku drobiazgów, ale te pieszczoty najlepiej czuje sam Autor, więc się nie wtrancam ;) Dobrze się czyta. Ciekawy pomysł. II trymestr - najlepszy ;)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Dobre, warto było poczytać. Ciekawy pomysł, wszystko na swoim miejscu z czuciem i uczuciem. Pozdrawiam Krzysiek
nAzGuL22 Opublikowano 20 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiedziała Basia :)
nAzGuL22 Opublikowano 20 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No takich słów spod Twoich palców jeszcze nie czytałem ;) Dzięki za wgląd. Pozdrawiam
nAzGuL22 Opublikowano 20 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierwsza wersja była bez interpunkcji, ale... no bez niej by się to dość dziwnie czytało (wiem, bo sprawdzałem ) Pozdrawiam
nAzGuL22 Opublikowano 20 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bold do wyoutowania msz - poza tym ciekawy/oryginalny pomysł i fajna realizacja. podoba się. pozdrawiam kasia Myślę, że faktycznie można się tego pozbyć. Dziękuję za czytanie. Pozdrawiam
nAzGuL22 Opublikowano 20 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No taki był... Ale przede mną kolejne ;) Pozdrawiam
nAzGuL22 Opublikowano 20 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i również pozdrawiam
BARBARA_JANAS Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiedziała Basia :) To za karę... bo ostatnio nie odpisywałeś na komenty...;)
nAzGuL22 Opublikowano 21 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiedziała Basia :) To za karę... bo ostatnio nie odpisywałeś na komenty...;) Bo tak przelotem często bywam :]
jacekdudek Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no. za gitarę złapałem, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi