Krzysztof_Kurc Opublikowano 2 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 łodzie zapiaszczone szczegółami plaży wietrzna ruchliwość wrze w miejscach gdzie wydmy zmiennych łatwiej znaleźć granice możliwości szczyty fal zawsze pozostają w depresji
Bernadetta1 Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no jakos nie zachwycił mnie Krzysiu...nie tym razem może;)pozdrawiam jednak ciepło:)
BARBARA_JANAS Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Fajnie,że zrobiłeś porządek z tym "jak". Co do szczegółów jak widzę pozostajesz nieugięty...:) Masz rację. Autor rządzi. Dobrze było znowu poczytać o falach... Pozdrawiam...
Krzysztof_Kurc Opublikowano 3 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło jednak, że chciało Ci się cokolwiek napisać. Pozdrawiam, równie ciepło Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 3 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nieugięty-ładne, dziękuję. Ja tam bardziej chyba osioł jestem, ale myślę że dość sympatyczny. ;) Pozdrawiam Krzysiek
kasiaballou Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko ostatni wers i to bez wypełniacza "zawsze" - reszta słaba. pozdrawiam kasia.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 5 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko ostatni wers i to bez wypełniacza "zawsze" - reszta słaba. pozdrawiam kasia. Reszta słaba? Słabo i tu i tam, widać jesień nie jest dla mnie zbyt inspirująca. Wypełniają mnie wypełniacze. Pozdrawiam Krzysiek
Tango172 Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Po przypływie łodzie zapiaszczone szczegółami plaży wietrzna ruchliwość wrze w miejscach gdzie wydmy zmiennych łatwiej znaleźć granice możliwości szczyty fal zawsze pozostają w depresji
Krzysztof_Kurc Opublikowano 5 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może i tak. A gdzie przecinki? ;) Pozdrawiam Krzysiek
Bea.2u Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) pozdrawiam /b
Krzysztof_Kurc Opublikowano 5 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) pozdrawiam /b :) Dziekuję i pozdrawiam Krzysiek
dzie_wuszka Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest Pan pewien tej myśli, że łatwiej znaleźć granice możliwości, przy parametrach będących w nieustannym ruchu? i jak mają się do tego fale. ja nie wierzę takiemu twierdzeniu, że to jest zwykle nisko, bo gdzie jest wyznaczona wysoczyzna? i czym? ;)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, jestem przekonany, zmiany wymuszają weryfikację granicy możliwości. Im bardziej częste i drastyczne, tym szybciej pokażą gdzie jest granica. Nikt nie wykorzystuje w pełni swoich możliwości. ;) Pozdrawiam Krzysiek
dzie_wuszka Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, jestem przekonany, zmiany wymuszają weryfikację granicy możliwości. Im bardziej częste i drastyczne, tym szybciej pokażą gdzie jest granica. Nikt nie wykorzystuje w pełni swoich możliwości. ;) Pozdrawiam Krzysiek nop tak, ale odnalezienie granicy jest związane jednak z bezruchem, bo jesli następuje zmiana parametrów, granice też sie zmieniają. zatem nie bardzo mi pasuje to określenie stabilności -"łatwiej znaleźć granice możliwości", przy destabilizujących warunkach. weryfikację zgadzam się, ale nie znalezienie :) tutaj pojawił się pewien błąd, moim zdaniem :)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, jestem przekonany, zmiany wymuszają weryfikację granicy możliwości. Im bardziej częste i drastyczne, tym szybciej pokażą gdzie jest granica. Nikt nie wykorzystuje w pełni swoich możliwości. ;) Pozdrawiam Krzysiek nop tak, ale odnalezienie granicy jest związane jednak z bezruchem, bo jesli następuje zmiana parametrów, granice też sie zmieniają. zatem nie bardzo mi pasuje to określenie stabilności -"łatwiej znaleźć granice możliwości", przy destabilizujących warunkach. weryfikację zgadzam się, ale nie znalezienie :) tutaj pojawił się pewien błąd, moim zdaniem :) "Granica jest tam gdzie my", i wtedy jest łatwiej ją znaleźć. ;) Pozdrawiam Krzysiek
dzie_wuszka Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nop tak, ale odnalezienie granicy jest związane jednak z bezruchem, bo jesli następuje zmiana parametrów, granice też sie zmieniają. zatem nie bardzo mi pasuje to określenie stabilności -"łatwiej znaleźć granice możliwości", przy destabilizujących warunkach. weryfikację zgadzam się, ale nie znalezienie :) tutaj pojawił się pewien błąd, moim zdaniem :) "Granica jest tam gdzie my", i wtedy jest łatwiej ją znaleźć. ;) Pozdrawiam Krzysiek tak, ale to coś zupełnie innego, niż Pan proponuje w wierszu. :)
dzie_wuszka Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 ponadto, to "my" moze odsuywać granicę i ją zmieniać na różne sposoby. to dość betonowy tekst wyszedł, moim zdaniem. bardziej oparty na przysłuchiwaniu się brzmieniom fraz, niż mechanizmowi
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie zgadzam się, ale to czytający ma zawsze rację. Pozdrawiam Krzysiek
H.Lecter Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Człowiek nie zna swojej wysokości, dopóki nie podniesie się z kolan... ; ) Wydmy zmiennych, to dla mnie dynamiczność egzystencji wymuszająca/ wyzwalająca ową " wysokość " - granica bardziej doświadczana, niż ustalona. Dobre.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 7 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W ten sposób myślałem pisząc ten tekst. Dziekuję i pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi