basia gowska Opublikowano 20 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 rozpostarł i wzbił się niewolnik wolności oto znów dokonał salta ponad i zagarnął dwa pierwsze rzędy dusz lecąc w kółko za ogonem przeważnie nawet niewłasnym ale wybaczę mu górowanie jest przecież tylko aniołem
Bernadetta1 Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj znam taki model basiu;):)...ciekawie:)
basia gowska Opublikowano 20 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czasem ludzie przez 3 strony spierają się o jakieś słowo tym bardziej dziękuję za koment do treści. pzdr
kasiaballou Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 anioł z ogonem? takim... sterem, czy cuś? - innego nie rozważam, wszak anioły to istoty astralne - bez płci... :D! pozdrawiam kaś :)
basia gowska Opublikowano 20 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chba znów zbyt mi się skrócił ten tok myślosłowotokowy miało być że się kręci w kółko, czyli że w miejscu, a anioł to tylko taka kpina na człowieka o strasznie wysokich lotach dzięki za ślad. pzdr
Marcin Katulski Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Czemu 'do Piotrusiówpanów' Na pewno to nie jest do facetów, którzy cierpią na ten kompleks. Mógłbym poczuć się urażony. ;)
basia gowska Opublikowano 20 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. drogi Marcinie, z obserwacji mojej wynika, że Piotrusie Pany bujają w obłokach, kochaja wszystkich ludzi ale żadnej konkretnej kobiety, angażują się społecznie ale nie za głąboko uczuciowo, często są artystami, czasem poetami. często tkwią w zawiesinie swojej cudowności dość nieruchomo. nikogo urazić nie miałam zamiaru, zresztą się nie znam... dzięki za wgląd. pzdr
Marcin Katulski Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. drogi Marcinie, z obserwacji mojej wynika, że Piotrusie Pany bujają w obłokach, kochaja wszystkich ludzi ale żadnej konkretnej kobiety, angażują się społecznie ale nie za głąboko uczuciowo, często są artystami, czasem poetami. często tkwią w zawiesinie swojej cudowności dość nieruchomo. nikogo urazić nie miałam zamiaru, zresztą się nie znam... dzięki za wgląd. pzdr Po prostu boją się dorosnąć. Jednakże nie widzę połączenia z tekstem. Tyle. ;) Pozdrawiam. ;)
Aleks Kleks Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Mi to się kojaży z bitwą powietrzną, gwiezdne wojny ?
JacekSojan Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 rozumiem zamysł - realizacja nie wydaje mi się przekonująca; J.S
eszet Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 Może być- jak dla mnie- ale bez porywów. namiętności... pozdrawiam s.
a._mrozinski Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Z jednej strony dojrzałość do życia w społeczeństwie, w grupie, w pracy, a z drugiej chorobliwa niedojrzałość w życiu osobistym, w podejmowaniu prywatnych decyzji. Takie to dziecko nam się urodziło po 1989...
eszet Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Boże, Boże! Mają mój rysopis... sss
H.Lecter Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 do piotruśpanów Chyba jednak - do kitu...
Rekomendowane odpowiedzi