Marcin Katulski Opublikowano 12 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 Czasem bywa tak, że czuję na ciele uśmiech samotności wiszącej między piaskiem, a błękitem wdycham ją bezwarunkowo- napełnia mnie mogę bawić się z nią w ganianego, chować się za ludzi szukać cieni ale podobnie jak śmierć i tak cię dopadnie.
Judyt Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 może być, choć jakby nic nowego, ale może mi się wydaje J. (: płoniaście
teresa943 Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marcinie sorry, ale jakoś mi "nie leży" taka wesyfikacja... Tak sobie poczytalam Czasem na ciele uśmiech samotności między piaskiem, a błękitem wdycham bezwarunkowo- napełnia mnie bawię się z nią w ganianego, chowam za ludzi szukając cieni, ale podobnie jak śmierć i ona dopadnie. Wiersz mi się podoba. Serdecznie pozdrawiam - Krysia
Marcin Katulski Opublikowano 15 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marcinie sorry, ale jakoś mi "nie leży" taka wesyfikacja... Tak sobie poczytalam Czasem na ciele uśmiech samotności między piaskiem, a błękitem wdycham bezwarunkowo- napełnia mnie bawię się z nią w ganianego, chowam za ludzi szukając cieni, ale podobnie jak śmierć i ona dopadnie. Wiersz mi się podoba. Serdecznie pozdrawiam - Krysia Dziękuję, Teresko. Weryfikację przemyślę. ;)
Rekomendowane odpowiedzi