teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 [Podziękowania na PW :)] Tera [sub]Tekst był edytowany przez Roman Bezet dnia 19-08-2004 16:23.[/sub]
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 . Tera [sub]Tekst był edytowany przez Mirosław Serocki dnia 19-08-2004 22:24.[/sub]
Natan Lemens Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pytalem sie dlatego, ze z takiej formy szczegolnie biorac pod uwage latwosc wylewania mysli juz chyba latwo przejsc na cos bardziej skomplikowanego :) wiersz przetrwal probe czasu, dalej urzeka, pozdrawiam ;)
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to miłe że dalej urzeka... moze mnie kiedyś też urzeknie :)) Tera
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ojj Tera i znów smaczny kąsek... Bardzo lubie Twoj styl- masz klimat i nigdy nie piszesz na siłę co Ci się bardzo chwali:) Pozdrawiam Agata
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 świetny klimat, plus bardzo ciekawy przekaz... co tu dużo pisać...naprawdę udany tekst pozdr
Maria... Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiersz bardzo klimatyczny, bardzo ciekawe zestawienia słów, całość naprawdę jak dla mnie świetna, gratuluje
Johana von Maahn Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo piękny wiersz. Moim skromnym (!) zdaniem - najlepszy ze wszystkich, jakie tu umieściłaś. Pozdrawiam i podziwiam...
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Luthien czy to aby na pewno w moim stylu :P Tera [sub]Tekst był edytowany przez Mirosław Serocki dnia 19-08-2004 22:24.[/sub]
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 całość zamyka się w Pani trzecim wersie, pozdrawiam, a.
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zamyka się w nim moje 'ja' a nie wiersz... nie zgadzam sie Tera
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hmmm no to chyba nawet ja sama nie umiem juz odrózniac swojego stylu, od jakiś relfleksyjnych opowiastek :)) Tera
Marek Ciućka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Znów mnie zaskoczyłaś - a już myślałem, że złamałem twoją enigmę... Nie ropływaj się na poddaszu przy tym kochanku i nie oszukuj, że nie umiesz czytać między wersami, bo między nimi ukryłaś pointę tego utworu Tero ;)
Natan Lemens Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Że już i tak ktoś podbił, ja sie domyślam ze Ciebie nie urzeka i wolałabyś innaczej, ale tak jest dobrze,nie badź taka i nie rezygnuj z niego za szybko, lubie sobie na tym oko zawiesić ;p pozdr [sub]Tekst był edytowany przez Natan Lemens dnia 20-08-2004 22:18.[/sub]
Pan Pani Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czytając ten utwór wyobraziłam sobie siebie leżącą na podłodze i dotykającą "palcami sufitu". Tą banalność, wspomnienia... Klimat jesieni podlatującej już zimą. Zrobiło mi się ciepło pod sercem. Dziękuję. Pozdrawiam. Gosia
Alicja Powroźnik Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a potem rękami obejmuje wszystkie jego ciemne sny...tak było jeszcze wczoraj...czas podjąć decyzje bardzo dobry czułam to przed długi czas... dziś wróciłam do domu po 3 tygodniach nieobecności czy dla mnie zbawa w taki dom?jak długo można go chować na stychu...?skłoniłaś mnie do refleksji dziękuje pozdrawiam ciepło [sub]Tekst był edytowany przez Alicja Powroźnik dnia 21-08-2004 00:11.[/sub]
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "a potem rękami obejmuje wszystkie jego ciemne sny...tak było jeszcze wczoraj...czas podjąć decyzje " - nie kumam zbytni o co chodzi :)))Tera
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze ze chociaż jedna osoba zrozumiałą 'dotykanie palcami sufitu' :)) Tera
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie czytałam komentarzy, więc wybacz jeśli się powielę w swoim zdaniu początek dobry, potem lepiej, następnie wyciągamy wspomnienia (super) iiii..... zalewanie kawą i nazywanie się jesienią.... normalnie po lini pochyłej zleciałam w dół, a taki piękny tytuł!! nie powiem dokładnie, co mnie w zakończeniu gryzie, bo nie wiem :) ale reszta bardzo bardzo :) Serdecznie pozdrawiam Natalia
Rekomendowane odpowiedzi