teresa943 Opublikowano 10 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 tak nagle bez śladu tylko czerstwe rogaliki i czarna po tobie niepocieszona w zdziczałym ogrodzie znudzona koliba bez pogwarów zasnęła zbyt wcześnie obiecywałeś pamiętasz zapach koszonej trawy jak młode wino odurzał nocne szeptania listowia przy wtórze cykad czekałam zapatrzona w pełnię na roziskrzonej mapie istotnie był luna ale aż nazbyt oziębły
Pan_Biały Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 czekałem. nie zawiodłaś:) nasączyłaś Krysiu smutkiem te rogaliki, ale i tak pysznie smakują z kawą a pełnia minęła ze trzy dni temu, czyżby w ten czas powstał utwór? delektuję się Twoim pisaniem, wyżej wrzucić należy pozdrowienia r
teresa943 Opublikowano 10 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ooo, szybki jesteś :) miło mi, że czekałeś :)))) wierszydło powstało wczoraj nagle ("coś" mi się przypomniało), a dziś się "upierzyło" :))) a pełnia? tak pamiętam...kilka dni temu była niemal biała noc i może już wtedy magicznie podziałała? kto wie? bardzo Ci dziękuję Biały Panie (ciekawe dlaczego "biały"???) :)))))) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Pan_Biały Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 bo jam jest fan Harveya Keitela i wściekłych psów i się wypaplałem więc sza r
kasiaballou Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 pierwsza nazbyt prozatorska i taka dosłowna, jakoś mi odstaje - dalej Twojowo i tylko czytać i czytać. miłego wieczoru, Kryś :)) kasia
Judyt Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 czytałam Teres, mm..ten zapach trawy to u mnie jak z drzewa, ładnie, J. (:płoniaście
teresa943 Opublikowano 10 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ha! wszystko jasne, więc sza! :)))
teresa943 Opublikowano 10 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiula, fajnie, że zajrzałaś :))) to świeżusi tworek, więc w obróbce...i nawet pierwsza się nieco przeobraziła...może teraz przylgnie? Dzięki za czytanie, czytanie i czytanie :))) Radości :-) Krysia
teresa943 Opublikowano 10 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz Judyt, kosiłam kiedyś trawnik...tego zapachu nie sposób zapomnieć, jest niepowtarzalny... fajnie, że zajrzałaś :))))) serdecznie pozdrawiam (:
Judyt Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz Judyt, kosiłam kiedyś trawnik...tego zapachu nie sposób zapomnieć, jest niepowtarzalny... fajnie, że zajrzałaś :))))) serdecznie pozdrawiam (: też bardzo lubię zapach trawy, słomy, drewna wszystko co z natury(:J. wzajemnie się cieszę
adolf Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 kiedy ci smutno, przeczytaj wiersze teresy ten wiersz pachnei skoszoną trawą :) :)))) pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 10 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jesteś niesamowity :)) rozbroiłeś mnie :))))))))) dziękuję Przemku :)))))) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
Bernadetta1 Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 Twoje typowe pisanie Krysiu i jeszcze współbrzmi z moim nastrojem...wiec z przyjemnoscia:):)cmok:)
kasiaballou Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiula, fajnie, że zajrzałaś :))) to świeżusi tworek, więc w obróbce...i nawet pierwsza się nieco przeobraziła...może teraz przylgnie? Dzięki za czytanie, czytanie i czytanie :))) Radości :-) Krysia w tej chwili, jak ulał, przylega ze smakiem :) brej nocki kasia.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 Taaaak. Po prostu, tak. Pozdrawiam Krzysiek
teresa943 Opublikowano 11 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoje "taaaak" ... rozpieszcza :))) Dziękuję Krzyśku. Serdecznie pozdrawiam - Krysia
Koval_ZNowin Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 księżyc ostatnio też wydaje się smutny, jakby tracił swoje moce, ale trzeba podziękowac że o nich przypominasz:) pozdrawiam serdecznie:)
teresa943 Opublikowano 11 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli współbrzmi, to moja radość, bo jednak jakaś przyjemność z mojego wierszopisu :):) dziękuję Beatko :) buźka :):)
teresa943 Opublikowano 11 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj! Jak miło, że się odnalazłeś :) jeśli Ci coś mój wiersz przypomniał, to i księżyc będzie radośniejszy :) uwierz i spójrz, gdy pojawi się na niebie...na pewno się uśmiechnie :):) dziękuję i serdecznie pozdrawiam - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi