Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 nęci słonecznym zapachem lubaszkowo oddaję drzewo po drzewie do ścięcia stary sad zabieram okaleczone pnie ciężkie zbiory lat spłoną bez dymu palone pomocną dłonią podtrzymuję upadające jak życie
teresa943 Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jejku, to ścinanie niech nie będzie pochopnie, wyrafinowane ... stare sady także owocują :):)podtrzymuję upadające jak życie "zdradliwie"... skąd ja to znam? zadałeś do myślenia :) lubię takie klimaty serdecznie pozdrawiam - Krysia
Judyt Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 ładnie o tym sadzie, J. (: płoniaście
Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jejku, to ścinanie niech nie będzie pochopnie, wyrafinowane ... stare sady także owocują :):)podtrzymuję upadające jak życie "zdradliwie"... skąd ja to znam? zadałeś do myślenia :) lubię takie klimaty serdecznie pozdrawiam - Krysia Pewne zaistniałe sytuacje skłaniają mnie do innego patrzenia na wiele rzeczy wokół. Podjęcie pewnych decyzji, choć to boli, jest konieczne. Tak jak wycięcie starych drzew. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sad kojarzy mi się ze spokojnym miejscem i obfitością. Stary sad, przemieszanych ze sobą jabłoni, grusz i śłiwek. Brzęczący rojem pszczół i os. Wśród drzew studnia, a w niej pstrąg. Później na werandzie lato suszyło się pachnąc lekko, cierpko-słodko. Pozdrawiam Judyto Krzysiek
Judyt Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sad kojarzy mi się ze spokojnym miejscem i obfitością. Stary sad, przemieszanych ze sobą jabłoni, grusz i śłiwek. Brzęczący rojem pszczół i os. Wśród drzew studnia, a w niej pstrąg. Później na werandzie lato suszyło się pachnąc lekko, cierpko-słodko. Pozdrawiam Judyto Krzysiek a wiem..mój dziadek miał sad, właśnie taki stary na starej wsi, pięknie, J. (: to ja tylko ciepło jak słońce
Rekomendowane odpowiedzi