gęba_w_niebie Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 jeśli chciałbyś dziś popełnić samobójstwo, pamiętaj o mnie: jestem blisko. mam wolne mieszkanie i ogólnie korzystne warunki psychofizyczne. wiem, znów rozpraszam cię niepotrzebnie moje małe chude coś bezdomne - ja też udaję kształt Panie Boże Konduktorze; znam czasowniki tak zwrotne że niebo otworzą na oścież
BARBARA_JANAS Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajne, mocne... Takie małe coś... niby bez kształtu... a tyle może Panie konduktorze... Pomyszkowałam między wersami... Pozdrawiam...
Bea.2u Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))
HAYQ Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Świetnie podane, a poza tym Twój nick i puenta + :)) Pozdrawiam.
gęba_w_niebie Opublikowano 1 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajne, mocne... Takie małe coś... niby bez kształtu... a tyle może Panie konduktorze... Pomyszkowałam między wersami... Pozdrawiam... oj, pomyszkowałaś ^^ dziękuję, Basiu. najlepszego ;)
gęba_w_niebie Opublikowano 1 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) dzięki ^^
gęba_w_niebie Opublikowano 1 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo mi miło ;) dziękuję, pozdrawiam.
H.Lecter Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Ładne. P.S. Do czego potrzebna jest kursywa... ?
gęba_w_niebie Opublikowano 1 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kursywa potrzebna (wszak być może tylko w zamyśle autora) do Konduktora. a po drugie primo, pochodzi ze świętego orędzia kapsla z Tarczyna... czy z Tymbarku :) dziękuję, pozdrawiam, angela
H.Lecter Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kursywa potrzebna (wszak być może tylko w zamyśle autora) do Konduktora. a po drugie primo, pochodzi ze świętego orędzia kapsla z Tarczyna... czy z Tymbarku :) dziękuję, pozdrawiam, angela Konduktorowi tgv nie zaimponuje ; ) a wygląda jak kwiatek przy kożuchu. Drugie primo - kapsel z Tymbarku, to przekłamanie. To granitowy cytat z konstytucji Wolnych Stanów Owoców Miękkich : )
Agata_Lebek Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No wreszcie !:) Niestetyk 4 może swobodnie stać przy Niestetyku 1(bez numerka;) Dwa środkowe "o niebo" słabsze. Ten zabieram jak swój ;P - (znowu to powiedziałam) Mam już Duet, będzie Trio?
gęba_w_niebie Opublikowano 1 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kursywa potrzebna (wszak być może tylko w zamyśle autora) do Konduktora. a po drugie primo, pochodzi ze świętego orędzia kapsla z Tarczyna... czy z Tymbarku :) dziękuję, pozdrawiam, angela Konduktorowi tgv nie zaimponuje ; ) a wygląda jak kwiatek przy kożuchu. Drugie primo - kapsel z Tymbarku, to przekłamanie. To granitowy cytat z konstytucji Wolnych Stanów Owoców Miękkich : ) skoro jak kwiatek (o feee ;P) to zastanowię głowę ;) dziękuję =)
gęba_w_niebie Opublikowano 1 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No wreszcie !:) Niestetyk 4 może swobodnie stać przy Niestetyku 1(bez numerka;) Dwa środkowe "o niebo" słabsze. Ten zabieram jak swój ;P - (znowu to powiedziałam) Mam już Duet, będzie Trio? no no ;) mam nadzieję - zaplanowałam sobie 7 i kończę biadolić ;P dzięki, Agatku.
Michał_Kućmierz Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 PPP: Przeoczyłem, przepraszam, pozdrawiam... M.
gęba_w_niebie Opublikowano 3 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :( a wpadniesz jeszcze kiedyś? ;)
gęba_w_niebie Opublikowano 3 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) ddd dzięki, dobranoc, d... delicje xD
gęba_w_niebie Opublikowano 3 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :( a wpadniesz jeszcze kiedyś? ;) kochasz mnie? prawie ;)
Gość Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kochasz mnie? prawie ;) kochana jesteś
gęba_w_niebie Opublikowano 3 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prawie ;) kochana jesteś a Ty nie, bo edytowałeś ^^
Gość Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kochana jesteś a Ty nie, bo edytowałeś ^^ ano, zreflektowałem się; to zaświadcza o mojej wcześniejszej obojętności, przepraszam ;)
Rekomendowane odpowiedzi