Anna_Para Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Wiersz można przeczytać w książce: Jolanta Zarębska, Śpiewam i milczę, Miniatura, Kraków 2012, ISBN 978-83-7606-401-7 Cieplutko pozdrawiam, Para:)
teresa943 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 ufff Aniu...ale mnie zaskoczyłaś pointą...niech odsapnę i dojdę do siebie :) idę sie przejść, ale ostrzegam: jeszcze tu wrócę :):) tymczasem serdecznie - Krysia
Sfinks13 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 jestem pod wrażeniem super wiersz podoba się całość:):):):) ba i nie znikaj więcej serdecznie i ciepło 13
Anna_Para Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Dzięki, Trzynastko! Na pewno zniknę, jednak już się nie zarzekam!No to znikam, jak to para! Paraanna:)
Anna_Para Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Teresko, dzięki za poranny przegląd nocnej poezji!Nie wytknęłaś mi błędu interpunkcyjnego i powtórzenia (nie powiem, jakie było, bo już poprawiłam). Pozdrawiam, Paraanna
Marcin Katulski Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Czasem strychniny dodają do amfetaminy, oj będzie swędzieć. ;)
teresa943 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, wpadłam jak po ogień i wyskoczyłam jak z katapulty, więc kto by tam myślał o interounkcji :):), no, no ... nie wiem, co z tego w końcu wyniknie, ale wiersz dobry :):) Bużka!!
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autentyczne, surowe i emocjonalne. Dobra rytmika pomimo i powtórzeń nie nuży. Fajnie się czyta. No i powstał dla przekazu- czytelnego. Miłego...
Anna_Para Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Dzięki Mirosławie! Radam z takiej recenzji! :) Pozdrawiam, Para
Fly Elika Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 tak sobie myślę przez wierszyk czy przeprosił, albo przeprosi ?Anno wierszyk ładny i ok. pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 1 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Nie, Eliko, nie przeprosił, nie potrafi! I dlatego jest...jak jest! Ale On jest cały wymyślony, więc ja mu się nie dziwię! Dzięki za czytanie i recenzję. Pozdrawiam, Anna
kasiaballou Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D ale power! poprawiłaś mi humor, dzięki :) kasia.
Anna_Para Opublikowano 2 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Kasiu, dzięki za "power"! Miło mi, że Ci się spodobał! Pozdrawiam serdecznie, Anna
Rekomendowane odpowiedzi