Anastazja Majewska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bo jakoś nie wierzę, że dorosła kobieta mogłaby obniżyć się do takiego poziomu.
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ręce mi opadły a głowa kiwa się na boki.. niech Pani nie robi z siebie ofiary troszkę samokrytyki i wtrącać w to Boga.. myślę że ma większe problemy niż Pani zwichrowana samoocena Emilka
Anastazja Majewska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Drąży Pani jeden i ten sam problem: samoocena. A przecież nie chodzi tu o nią, a o mój wiersz.
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o tutaj widzę przebłyski samokrytyki może jeszcze nie jest Pani stracona :)))
Anastazja Majewska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Czy to była samookrytyka? Nie sądzę, gdyż nie uważam się za dorosłom kobietę.
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ależ to ma związek z wierszem.. jest beznadziejny a Pani usiłuje mi wmówić, że tak nie jest i to jeszcze słowami "mam inne zdanie na temat moich wierszy" czy to nie oznacza braku samokrytyki??
Anastazja Majewska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Powtarzam raz jeszcze, że to, że mam inne zdanie na temat moich wierszy nie oznacza, że biorę je za cudowne i wspaniałe.
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Boga prosze w to nie mieszać... niech nawet nie śmie mnie oceniać... Tera
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie.. samokrytyka to było stwierdzenie że dorosła kobieta nie zniżyłaby się do takiego poziomu :)) hmm.. a w ogóle to właśnie - o jaki poziom Pani chodzi?
Anastazja Majewska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Chodzi mi o poziom jaki Pani reprezentuje. Hehe i chyba Pani nie rozmie co się do Pani mówi: dorosła kobieta nie zniża się do takiego pozimu jak Pani, a ja za dorosłą osobę się nie uważam.
Anastazja.P Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "dor_osłom" można podarować ten dialog, może sekundant potrzebny?? Anastazjo wiersz naprawde nie jest dobry, Emilio liczę na inteligentne zagranie w postaci ignoracji, inaczej oczy nam wszystkim tutaj spuchną a przepona pęknie ze śmiechu :)) [sub]Tekst był edytowany przez Anastazja.P dnia 16-08-2004 13:24.[/sub]
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Emilko kończcie tą rozmowe zanim zerknie tu moderator..... radze.... Tera
Anastazja Majewska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ignoracja za ignoracje.
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem Terciu wiem.. :)) ale nie mogłam się powstrzymać (na ignorancję nie ma rady) pozdrawiam kończąc Emilka
Anastazja Majewska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Czy już nikt nie ma ochoty na komentarz dla mojego wiersza?
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Po pierwsze = proponuję nie wymuszać komentarzy. Po drugie - skoro się Pani domaga: - przydałaby się wersyfikacja, - lepiej zrezygnować z "mych"' "twych" na rzecz "moich" itd. - jeżeli ktoś "zerka" - to robi to ukradkiem - na tym polega "zerkanie", - czasami dobrze pisać wprost - tu to się nie sprawdza, - nie znalazłam wersu, na którym zatrzymałam wzrok. To mniej więcej na tyle, Catalina
Anastazja Majewska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję za komentarz.
Agnes Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Po co Pani te wymuszone komentarze? Ten wiersz w ogole do mnie nie przemawia. Widze w nim wiele sprzecznosci,nie dostrzegam logiki... Jest wg mnie jakis taki wulgarny w wyrazie. Agnes
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 doszłam do wniosku ze wiersz powinien w piaskownicy wylądować... Tera
Anastazja Majewska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję za komentarze.
Rekomendowane odpowiedzi