BEa.tUS Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 w sumie niewiele rozumiem myślałam siedząc przez chwilkę bezczynnie gdy coś tam się w głowie splątało zwojami po sznurku pomaszerowało na kolację spagetti - te zjadły wszystko masz ci los a miało wyjść wierszysko
HAYQ Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czasem tak bywa, mnie się rozjeżdża przy pomidorowej lub gołąbkach :) Fajnie, pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miało wyść i wyszło dobrych intencji wierszysko makaron na kolacje no i mam spacje a potem delete i do ykhm lete :P wakacyjne zabawy słowem dosłownie mnie rozbrajają, a miałam pisać kronikę nic to, więc znikam pa BEA
Magda_Tara Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Beatusie, Kocurze ! ja Cię odkryłam ! ja! a to spagetti (dzisiejsze) myślą ci przeteleportowałam :D a wierszysko, że hoho! :)) a wedelek przecudnie poprawiony jeszcze piękniejszy, tu mówię, bo rozpuszcza się w upale :*
Judyt Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 no fajno, aż się głodna zrobiłam, J. (:
Pan_Biały Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 o natchnieniu można różnie a smacznie wyszło.do poczytania pozdrowienia
BEa.tUS Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czasem tak bywa, mnie się rozjeżdża przy pomidorowej lub gołąbkach :) Fajnie, pozdrawiam. rozwiązują się sznurowadla na widelcu, słowo ;) idę za nimi.. pa ram pa pa pomidorowa po stole szła :) pozdrawiam, pozdrawiam :)
BEa.tUS Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miało wyść i wyszło dobrych intencji wierszysko makaron na kolacje no i mam spacje a potem delete i do ykhm lete :P wakacyjne zabawy słowem dosłownie mnie rozbrajają, a miałam pisać kronikę nic to, więc znikam pa BEA delete, I'm late ?? skasuj mnie za to ;) jaką kronikę ?? ??
BEa.tUS Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz rację sę rozpuszcza. jedna zwrotka nie do uratowania. tak to bywa w upale :) piosenkę wstawię następnym razem, dobra jest i niech mi ktoś powie, że nie!! ;) mrruu czekam na opowieści :)
Magda_Tara Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz rację sę rozpuszcza. jedna zwrotka nie do uratowania. tak to bywa w upale :) piosenkę wstawię następnym razem, dobra jest i niech mi ktoś powie, że nie!! ;) mrruu czekam na opowieści :) nie w tym sensie się rozpuszcza :))))))) niech tylko spróbuje ;/////////// :D :*
BEa.tUS Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz rację sę rozpuszcza. jedna zwrotka nie do uratowania. tak to bywa w upale :) piosenkę wstawię następnym razem, dobra jest i niech mi ktoś powie, że nie!! ;) mrruu czekam na opowieści :) nie w tym sensie się rozpuszcza :))))))) niech tylko spróbuje ;/////////// :D :* jest jedna tylko znana mi rada na rozpuszczanie ;)
Magda_Tara Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ???????? dawaj, Kocie ciekawe jak to po kociemu :))
BEa.tUS Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ???????? dawaj, Kocie ciekawe jak to po kociemu :)) :))) zjeść od razu ;)
Magda_Tara Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) a jak zjeść czekoladkę i mieć czekoladkę? :((((
BEa.tUS Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) a jak zjeść czekoladkę i mieć czekoladkę? :(((( to proste :) jak zjem czekoladkę będziesz miała mnie i czekoladkę razem ;)
Magda_Tara Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) a jak zjeść czekoladkę i mieć czekoladkę? :(((( to proste :) jak zjem czekoladkę będziesz miała mnie i czekoladkę razem ;) :))))))))))) wchodzę! buziak! :D
BEa.tUS Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to proste :) jak zjem czekoladkę będziesz miała mnie i czekoladkę razem ;) :))))))))))) wchodzę! buziak! :D układy z kocurami ;) buziaki :)
Magda_Tara Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z jednym! :))
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Długo się zastanawiałem czy się wpisać, bo jakoś nie kupuję tego wiersza. Ale za to wymiana komentarzy z Magdą mnie rozbawiła do łez :-). Kłaniam nisko.
BEa.tUS Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z jednym! :)) ach'a, wszystkie tak mówią ;)
Rekomendowane odpowiedzi