Krzysztof_Kurc Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 w zapleceniu kończyn i myśli że zdobyła wszystko jest pewna niepewność adrenaliną mnie gasi strach czym skończy się zażyłość z modliszką
aluna Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszystko OK. ! Dlaczego adrenaliną gasi? Dzięki adrenalinie właśnie jesteśmy aktywni, bez niej popadamy w depresję! myślę że : niepewność adrenalina gasi... Pozdrawiam słonecznie! Ania
kasiaballou Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oglądałam na Animal Planet - nie polecam ;) postopniowałam sobie napięcie - rozmasowałam na rancie warsztatu i widzę to tak:w zapleceniu kończyn i myśli że zdobyła wszystko adrenalina strach czym się skończy zażyłość z modliszką powodzenia :) kasia
Krzysztof_Kurc Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest tu troszkę przekory, a za dużo adrenaliny w pewnych sytuacjach potrafi popsuć całą zabawę. Musisz mi uwierzyć na słowo. ;) Pozdrawiam Aniu lipcowo. Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oglądałam na Animal Planet - nie polecam ;) postopniowałam sobie napięcie - rozmasowałam na rancie warsztatu i widzę to tak:w zapleceniu kończyn i myśli że zdobyła wszystko adrenalina strach czym się skończy zażyłość z modliszką powodzenia :) kasia Twoje rozmasowanie zostanie uwzględnione przy tworzeniu wersji "niewarsztatowej" z całym należnym mu szacunkiem. ;) Podobno jak samiec podchodzi z odpowiedniej strony to ma szansę zachować głowę. ;) Fizycznie i co za tem idzie moooooże i .......ale się rozgadałem. Pozdrawiam Krzysiek
kasiaballou Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oglądałam na Animal Planet - nie polecam ;) postopniowałam sobie napięcie - rozmasowałam na rancie warsztatu i widzę to tak:w zapleceniu kończyn i myśli że zdobyła wszystko adrenalina strach czym się skończy zażyłość z modliszką powodzenia :) kasia Twoje rozmasowanie zostanie uwzględnione przy tworzeniu wersji "niewarsztatowej" z całym należnym mu szacunkiem. ;)Podobno jak samiec podchodzi z odpowiedniej strony to ma szansę zachować głowę. ;) Fizycznie i co za tem idzie moooooże i .......ale się rozgadałem. Pozdrawiam Krzysiek którą? dopytuję o łepek, bo nie wiem; płakać, czy śmiać nam się wypada? ;)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoje rozmasowanie zostanie uwzględnione przy tworzeniu wersji "niewarsztatowej" z całym należnym mu szacunkiem. ;)Podobno jak samiec podchodzi z odpowiedniej strony to ma szansę zachować głowę. ;) Fizycznie i co za tem idzie moooooże i .......ale się rozgadałem. Pozdrawiam Krzysiek którą? dopytuję o łepek, bo nie wiem; płakać, czy śmiać nam się wypada? ;) Raczej śmiać, toż przecie utrata boli ale tylko kiedy się głowę posiada. :))) Krzysiek
kasiaballou Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. którą? dopytuję o łepek, bo nie wiem; płakać, czy śmiać nam się wypada? ;) Raczej śmiać, toż przecie utrata boli ale tylko kiedy się głowę posiada. :))) Krzysiek mówisz - wiesz ;))))
aluna Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest tu troszkę przekory, a za dużo adrenaliny w pewnych sytuacjach potrafi popsuć całą zabawę. Musisz mi uwierzyć na słowo. ;) Pozdrawiam Aniu lipcowo. Krzysiek No to Krzysiu samych słonecznych...! Ania
neverendingstory Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Rzeczywiście "strach czym skończy się zażyłość z modliszką" Podoba się :) Pozdrawiam Karolina
Krzysztof_Kurc Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzieki Aniu, w sierpniu, jak co roku, (czasem ze trzy razy bywam, maj, sierpień,listopad,) jadę oddychać naszym Bałtykiem, więc słoneczne przydadzą się. Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi że Ci się podoba , ale strach pozostał. ;) Pozdrawiam ciepło Karolino Krzysiek
aluna Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Krzysiu jesteś jednym z moich ulubionych......! W lipcu, sierpniu , wrześniu...i następnych miesiącach roku ...i już!!! Serdeczności samych! Ania
AnkaJ Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No niezły ten warsztat... Kurczysz sie obiętościowo coraz bardziej, ale za to rośniesz w przekazie...istoty! Dobry wiersz. Pod wrażeniem! Anka
Krzysztof_Kurc Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No niezły ten warsztat... Kurczysz sie obiętościowo coraz bardziej, ale za to rośniesz w przekazie...istoty! Dobry wiersz. Pod wrażeniem! Anka Nie lubię bełkotać bez sensu, przecież wiesz. Istoty....lubię. Też wiesz. Ciebie też. Krzysiek
wanesa_ciska Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 jeżeli autor na modliszkę trafił to na tej zażyłosci dobrze wyszedł bez głowy wiersz raczej by nie powstał , a adrenaliny troche nie zawadzi pozdrawiam
cammomille Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 kurc zę tak dla niepoznaki skądś mi to znane , a wiersz to jakby przerysowanie apoteozy o platanii... fajno napisanie i niezła wyobraźnia i modła do liszek.... ale całkiem na białym przynajmniej coś wyszło :)):))) :D:D:D:D Krzysztofie ...
Krzysztof_Kurc Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na razie jakoś udało się głowę uratować. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, ciekawe. Przerysowywanie jest ok, kalkowanie nie. Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi