Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wyrafinowany ten bezsens w parafrazie cienia jak w chmurze czyni jasnowidzenie skąd w wywrotach ust i oczu z kadzeniem olibanu – gałęzi podręcznej czereśni skąd o postawie sensu stricte z unijnych powiązań kończyn dalekich w susach skąd topografia zdarzenia przybiera barw i kształtów i mapą tonus odżywa wyimaginowany ten bezruch z chmur schodzi i tonie w dżungli ziemią rozkłada ślad myśli
Hanna Ciebiera Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo trudno się czyta. Ale jest ciekawy.
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuje Hanna MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeju - dzięki bardzo MN
Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 utwór ma coś w sobie...ciekawy.niepowtarzalny. ..podręcznej czereśni ...to mi jakoś psuje klimat - reszta ok pozdrawiam
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marcinie - paliłeś kiedyś suszone liście czereśni? MN
Mariusz Polakowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podoba mi się: wyrafinowany bezsens (definicja dekadencji?), parafraza cienia, podręczna czereśnia, topografia zdarzenia, ostatnia zwrotka. Nie podoba: że obraz mi się rozpada, rozkleja, rozprasza uwagę. A powinien skupiać. Poza tym c z y n i e n i e jasnowidzenia, unijne powiązania kończyn (eurokończyny?;)), wywroty ust. Pieśń bezruchu - a to z kolei ładne:) W skali od 0 do 69 ocena: 44,02. Pozdrawiam, mp
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Mariuszu za te rozbicie dzielnicowe i za ocenę małe pytanko - dlaczego od 0 do 69? MN
Johana von Maahn Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wyrafinowany ten bezsens- idealnie Pan to powiedział;) Wiersz się świetnie czyta, bo nigdy nie wiadomo, co będzie za chwilę. Jedyne, co mi jakoś nie gra, to "przybiera barw i kształtów" -ale może po prostu słuch mam niedoskonały:( Poza tym gra wszystko - i to taką pieknie się potykającą melodię...
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 no i to jest ładne.. takie Twoje wiersze chce czytać masakra makabra byłą tragiczna... tutaj zaś jest co poczytać Tera
Mariusz Polakowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo tak :)
lunatyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za dużo Pan dał. W skali od 0 do 33 daję 7. Takie dziwolągi miały na to duży wpływ: "skąd w wywrotach ust i oczu z kadzeniem olibanu" Nie, pomyliłem się - daję 3, bo jeszcze to: "skąd o postawie sensu stricte z unijnych powiązań kończyn dalekich w susach " l. Do Autora: zamiast wymyślać niedorzeczości - proszę pomyśleć o napisaniu dobrego wiersza. Pan potrafi.
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 niop.. :)) fajne utworzysteczko :)) na plus całkiem jestem - pozytywna :)) ciekawie uchwycona pieśń bezruchu to Panu wyszło.. gratulacje składam pozdrawiam Emilka
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Johana - co do tego skrawka ...barw i kształtów... to kieruję do "tonusa" MN [sub]Tekst był edytowany przez Messalin Nagietka dnia 15-08-2004 10:44.[/sub]
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tera - tera-dzięki - to więcej niż giga MN [sub]Tekst był edytowany przez Messalin Nagietka dnia 15-08-2004 10:45.[/sub]
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no cóż Lunatyk - dziękuję za wejrzenie potrafię co potrafię - a to czułem bez obrażania się - tak było MN [sub]Tekst był edytowany przez Messalin Nagietka dnia 15-08-2004 10:45.[/sub]
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję i gratulacje przyjmuję MN [sub]Tekst był edytowany przez Messalin Nagietka dnia 15-08-2004 10:44.[/sub]
Czaruś Mućka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Popieram. Nudne stałe się także dziękowanie za każdy post i windowanie utworów z powrotem na pierwszą stronę, dzisiaj seryjne. Po co?
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uff - tylko tyle MN
Rekomendowane odpowiedzi