Szkic Tylko Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 na nocnej stacji twojego uśmiechu ostatni łapię pociąg zawsze spóźniona w plecaku wyprasowana i poskładana wiosna o czarnych smugach pomilczmy gdy zdradzi świt oboje wiemy przecież to tylko deszcz tylko
teresa943 Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Pamiętam ten wiersz. Podobał się i nadal się podoba. Serdeczne pozdrówki :-) Krysia
adam_bubak Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 a niezłe, tylko nie rozumiem tego: "gdy zdradzi świt" Pozdrawiam Adam
Magda_Tara Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 no i bardzo, bardzo :)) a świt zdradza, bo nastaje, noc lepsza :)
HAYQ Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 na nocnej stacji twojego uśmiechu i wystarczy :) Dziękuję, przepraszam...
adam_bubak Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale to dobrze, czy przeciwstawne dobrze? ;)
Sylwester_Lasota Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Deszcz czy łzy? Wiersz może być :-). Do poczytania.
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Wiersz jak nocny pociąg - ostatnio miałam przyjemność podróżować... i tak mi się odczuwa. Pytanie jeszcze: dokąd dojeżdża? ;)
HAYQ Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale to dobrze, czy przeciwstawne dobrze? ;) gdzieś w pytaniu podstęp wietrzę ważę treść spiąwszy w cudzysłów igram z myśli mych cięciwą, co napiąwszy się granicznie, po wytrzymałości kres w rozedrganiu mi z umysłu dziwne czyni spustoszenie... wiesz co może być i w poprzek - tak, czy siak dla mnie niedobrze. ;)
Rekomendowane odpowiedzi