Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzieki Adamie za cegiełkę. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzieki Adamie za cegiełkę. Pozdrawiam Krzysiek
Dariusz Sokołowski Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziwaczny tytuł. Pzdr Moze i tak, jednak chyba nie całkiem bez sensu. Pozdrawiam kkk Wszystko ma sens... ale to pewnie chwilowy wpływ jakiegoś prądu;)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam nadzieję że wznoszącego. :)) Pozdrawiam krzysiek
Dariusz Sokołowski Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam nadzieję że wznoszącego. :)) Pozdrawiam krzysiek Jestem przekonany:) Pozdrawiam
Bea.2u Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Po prostu ładny wiersz. Pozdrawiam i do poczytania.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Dziękuję i pozdrawiam. Krzysiek
Lena Achmatowicz Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "potem żarzyć się będą w trawy kontraście" potem lśnić będą, zmień pot na "później". zgrabne, chociaż brązowo słodkie wsiąkną w łakomą ziemię nieco przecukrzone. serdecznie pozdrawiam
Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "potem żarzyć się będą w trawy kontraście" potem lśnić będą, zmień pot na "później". zgrabne, chociaż brązowo słodkie wsiąkną w łakomą ziemię nieco przecukrzone. serdecznie pozdrawiam Dziekuje za opinię i radę. Zmieniam na "później". Pozdrawiam krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi