HAYQ Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 z drzewa bezmyślny człowiek wszelkie zerwał owoce w pień pnie się jak wszystko zamienią w krzesła w klocek
bruno seping Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 no i ten kamień trafił mnie w czoło i nieco głębiej. gratuluję trafności ... wiersza:) pzdr.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 lecz powrót na drzewo nie grozi to rzecz pewna wgramolił się na klocek zdobył kawałek drewna stołka nie utrzyma lebiega byle który dlatego zdobyć chce wyłącznie synekury pozdrawiam Jacek
Kamertonka Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 od tytułu po sam koniuszek bardzo mądre przyklaskuję
Magda_Tara Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 hajkowe, HAYQ ! znowu super :)) nie mówię, że zabieram bo zawsze to robię z tobą ;D
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 Dobrze, kamień trafił moje smutki, zaczynam się piąć w górę. pozdr.
HAYQ Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Bruno za koment, wizytę i w ogóle :) Pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. był taki Zabłocki miał zostawić po sobie to co zrobił na mydle lecz mu jakieś bydlę choć chłop dawno w grobie dotąd stawia klocki Dzięki Jacku, takie komentarze zawsze mile widziane, pozdrawiam. :)
HAYQ Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, ten tytuł, to zwrot trochę już wyświechtany jakby. Niestety, nie udało mi się inaczej, sens pozostałby ten sam, więc wszelkie zabiegi byłyby sztuczne. Trudno, niech będzie, że na łatwiznę poSZłem ;) Dzięki za wizytę Kamertonko, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli tak uważasz, pewnie tak :) Dzięki Miki, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to dałem się zrobić ;)) Na zdrowie Magda i dziękuję - za uśmiechy też, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się, życzliwość ludzi, ta prawdziwa, pomaga. Sił i powodzenia życzę. I dziękuję za odwiedziny. :)
teresa943 Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 jak zawsze HAYQ u Ciebie można się zamyślić... serdecznie pozdrawiam :)
adolf Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 zamyśliłem się, ciężko, ale wychodzi nawet fajny pomysł, szczeólnie jak się psozatkuje całość na mniejsze fragmenty i te fragmenty które zachodża na siebie, najbardziej urzekło to: wszystko zamienią w krzesła :)) no tak, jak dla mnie taka wizja próżności u ludzości, ale mogę się mylić :) pozdr.
Waldemar Talar Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj HAYQ - Bardzo mocny wiersz - zatrzymuje ta bezmyślność i zmusza do refleksji - co by się stało gdyby nie zerwał tych owoców ... pozd.
HAYQ Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak zawsze... jesteś miła Tereso :) Bardzo dziękuję, serdeczne pozdrowienia.
HAYQ Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem, co Ci odpowiedzieć Adolfie, dobrze główkujesz, poszukaj nawiasów :) Dzięki za odwiedziny, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie przeżyłby zapewne, nie wyszedł z jaskini itd :) sęk w tym, że rwie, jak głupi, w nadmiarze... tworząc wielką kupę :) Dzięki Waldku za wizytę. Pozdrawiam.
Tomasz_Biela Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 z drzewa bezmyślny człowiek wszelkie zerwał owoce w pień pnie się wszystko zamienią w krzesła w klocek / dla mnie tak mała chirurgiczna kosmetyka mały wzgląd do miniatury bez złośliwej maniery przekaz trywialny i (zagrymasić ) przymusowy uszanowanie t/
BEa.tUS Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 fajne, dla mnie idealne esencja postępu :) i nawet trafnie zwierszowane wracamy sadzić drzewa? przesadzam sadząc wilekie kroki naprzód ;)
Rekomendowane odpowiedzi