Kamertonka Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 Tango pytań retoryczne na bankiecie pikanterii wkładasz żądze apetyczne w temat o podtekście z serii... Lubię, jak tak lejesz we mnie ciąg skojarzeń i dwuznaczeń ślisko, mokro i przyjemnie zmyślę, czego nie zobaczę Sut-o zastawione stoły słowem, co gra jak fantazja temat, jeśli nie jest goły to rozebrać go okazja Nie wiem dokąd nas zawiedzie pląs po marzeń swych negliżu czuję, że już jestem w biedzie w ekscytacji paraliżu Lepiej schowam w piasek głowę miast oliwy lać do ognia albo chociaż jej połowę bo już myślę, co masz w spodniach?
Jacek_Suchowicz Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 już ci mówię co mam w spodniach albo zerknij tu przez dziurkę portfel kluczę noszę co dnia no i jeszcze mam komórkę a pogadać zawsze można ekscytować seksem lica widzę jesteś dość ostrożna oj prawdziwa tyś dziewica jeszcze jedno muszę wyznać i tu wybacz bardzo proszę tradycyjny jam mężczyzna pederastek* to nie znoszę :)) * pederastka - torebka u facetów na pasku
Sylwester_Lasota Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Dobre :-). Twoje i Jacka. Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Takie cudeńko przeoczyłem, no. Świetne. Zabieram do kolekcji :) Pozdrawiam.
Kamertonka Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 uffffff co za ulga bo ta cisza sprowokowała poczucie winy, że może: takta nie mam kogoś uraziłam albo miewam niesmaczne myśli pikantny chyba nie znaczy be? dziękuję za łaskawe przyjęcie bibki Jackowy kom bardzo pyszny i fakt nieJackowe pederastki mogą rozjuszyć choć wolałbym unikać oceniania ludzkości po gadżetach mimo iż jestem gadżeciarą (tak mawiają o mnie starzy Indianie) bywajta w pokoju
Kamertonka Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 aaaa i jeszcze byłabym... wszyscy Trzej Muszkieterowie mondre sygnaturki mają zapamiętuję
Sylwester_Lasota Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 I wice wersa :-). W tej ostatniej można by dać dwukropek i cudzysłów. Tak odnośnie techniki ;-). Do następnego.
Liryczny_Łobuz Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 ... a Czwarty(!) Muszkieter, by się nie załapał??? Pozdrawiam - IV
emil_grabicz Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Kamertonka? Uderz w kamerton, a fujarka się odezwie... czy jak to to było... hahaha Pięknie napisałaś. Soczysty erotyczek. "Lubiem, jak tak lejesz we mnie..." Podoba się bardzo i budzi zmysły wzrokowcom organo-leptycznym... cha, cha, cha, chociaż strażak z niego chwacki, to niewiele w życiu zmieni; na nic duży wąż strażacki- -ważny mały, lecz w kieszeni Pozdrawiam serdecznie, czując dotyk Twoich myśli... cholera muszę wyjąć kluczyki od samochodu z kieszeni, bo zaczynają mi przeszkadzać... hihihi :)
Kamertonka Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 hahahahahha Emilu już Cię lubię na zawsze Łobuzie jak będę miała palące potrzeby to pierwszy się o tym dowiesz
emil_grabicz Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Lubiem gasić takie pożary... hahaha :) kiedy kobiety przychodzą, aby popatrzeć i aby je same widziano, wtedy mężczyźni odchodzą, by spotkać te kobiety, u których nadzieja na otrzymanie obiadu jest jak lew ryczący, krążący kogo by tu pożreć a niepróżnujące próżnowanie nie przypomina pracowitej bezczynności, jeno mustanga spienionego w galopie do szczęścia... hahaha dawno już Cię polubiłem, drżąca, kamertonowa fletnio Pana... hihihi
Kamertonka Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 ...milu uderzyłeś w dźwięczną kamertońską nutę jeno mustanga spienionego... kamerton nie śpi nigdy
Rekomendowane odpowiedzi