aluna Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 siedzę w mroku cisza przeraża rozmawiam z Bogiem dziękuję narzekam proszę odpowiedzi pustka nie doradzisz mi zimno miętowej herbaty umila rozmowę widzisz przecież jak się śmieję płaczę dlaczego milczysz nie nie słuchasz poruszyły się listki malin teraz wiem że jesteś tu ze mną
Konrad Czas Wiejski Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Powiem tak, w tym wierszu tyle poezji co Boga w tym ogrodzie, czyli nic.
Marcin Katulski Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 W ogóle nie przypadł mi do gustu. Najlepiej wyrzuciłbym ten wiersz.
aluna Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A co Bóg ma stać ,siedzieć i rozmawiać ...ze mną ...?! Może Ty masz Drogi poeto inne widzenie rozmowy ,bo ja właśnie takie! Pozdrawiam! Ania
aluna Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoje Prawo , ja także mam w odniesieniu do przeczytanych wierszy odmienne zdania...! Dziękuje za komentarz i czytanie! Pozdrawiam!
Konrad Czas Wiejski Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A co Bóg ma stać ,siedzieć i rozmawiać ...ze mną ...?! Może Ty masz Drogi poeto inne widzenie rozmowy ,bo ja właśnie takie! Pozdrawiam! Ania Szczerze mówiąc mam podobną wizje rozmowy z Bogiem jak Ty, z tym że ja jestem ateistą.;)
aluna Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 To Drogi poeto nie neguj ...osoby wierzącej...szanuję i to bardzo Twoją otwartość,,,,cenię i to bardzo poetów otwartych i szczerych , więc i uszanuj moją. Serdecznie pozdrawiam! Ania
allena Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 powiem tak: póki peelka mówi do Boga - jest dobrze, ale gdy Bóg zacznie mówić do niej to chyba trzeba szukać pomocy (u lekarza) :) a.
Konrad Czas Wiejski Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale jak można negować osobę?!;| Chyba warto zajrzeć do słownika, zanim się użyje pewnych wyrazów... Droga Aniu, nie miałem na celu nieuszanowanie Twojej osoby, a jedynie skomentowanie wiersza. Nie odbieraj komentarzy dotyczących Twoich wierszy personalnie. Pozdrawiam.;)
Konrad Czas Wiejski Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No bez przesady, wiara nie jest jeszcze uznawana za chorobę psychiczną...
Bea.2u Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 bóg w malinach, no nie wiem, Alunka... a co on tam robi ? ;)
aluna Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No bez przesady, wiara nie jest jeszcze uznawana za chorobę psychiczną... Jestem aluna...a psychiatria stoi na progu...Freuda...dalej pustka! Pozdrawiam myśliciela..! Ania
aluna Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Droga Bea ...poetko wnikliwa...bo moje zaciszne ....to stolik obok krzewów malin...! Dziękuje Beatko że zechciałaś poczytać moje pisanie. Serdecznie! Ania
Bea.2u Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Droga Bea ...poetko wnikliwa...bo moje zaciszne ....to stolik obok krzewów malin...! Dziękuje Beatko że zechciałaś poczytać moje pisanie. Serdecznie! Ania no tak, rozgładam się, gdzie ta poetka, czy stoi mi za plecami, i nie widzę ;) ale wnikliwa to jestem i przyznam, że przyjrzałabym się tym malinom... ostatnio ktoś mi podesłał tekścik prozowaty o kocie, co w nocy roztarabanił kuchnię polując na ćmę. Peel myśłał, że włamanie... zabawny;) a do czego zmierzam, chodzi o to, że jeśli bóg w malinach, to zrób z tego coś humorystycznego, dwuznacznego, bo ten zamysł nie jest najlepszy. rozumiem, że możesz nie mieć nastroju na gry słownie, ale może warto spróbować. może przytnajmniej humor powróci ;) chmm ?? dziś wiatraczkowo /bea
aluna Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Droga Bea ...poetko wnikliwa...bo moje zaciszne ....to stolik obok krzewów malin...! Dziękuje Beatko że zechciałaś poczytać moje pisanie. Serdecznie! Ania no tak, rozgładam się, gdzie ta poetka, czy stoi mi za plecami, i nie widzę ;) ale wnikliwa to jestem i przyznam, że przyjrzałabym się tym malinom... ostatnio ktoś mi podesłał tekścik prozowaty o kocie, co w nocy roztarabanił kuchnię polując na ćmę. Peel myśłał, że włamanie... zabawny;) a do czego zmierzam, chodzi o to, że jeśli bóg w malinach, to zrób z tego coś humorystycznego, dwuznacznego, bo ten zamysł nie jest najlepszy. rozumiem, że możesz nie mieć nastroju na gry słownie, ale może warto spróbować. może przytnajmniej humor powróci ;) chmm ?? dziś wiatraczkowo /bea Droga Beatko ,nie uwierzysz ,ale wykopujemy maliny co rok (zarastają ogród ) , a co roku jest malinowy ogród piękniejszy , i to właśnie dało mi do myślenia...oooo! A co to ...szablony poszły w las! SERDECZNOŚCI! Ania
Bea.2u Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak, rozgładam się, gdzie ta poetka, czy stoi mi za plecami, i nie widzę ;) ale wnikliwa to jestem i przyznam, że przyjrzałabym się tym malinom... ostatnio ktoś mi podesłał tekścik prozowaty o kocie, co w nocy roztarabanił kuchnię polując na ćmę. Peel myśłał, że włamanie... zabawny;) a do czego zmierzam, chodzi o to, że jeśli bóg w malinach, to zrób z tego coś humorystycznego, dwuznacznego, bo ten zamysł nie jest najlepszy. rozumiem, że możesz nie mieć nastroju na gry słownie, ale może warto spróbować. może przytnajmniej humor powróci ;) chmm ?? dziś wiatraczkowo /bea Droga Beatko ,nie uwierzysz ,ale wykopujemy maliny co rok (zarastają ogród ) , a co roku jest malinowy ogród piękniejszy , i to właśnie dało mi do myślenia...oooo! A co to ...szablony poszły w las! SERDECZNOŚCI! Ania jakie szblony? uwielbiam maliny, na działce puszczę je wzdłuż ogrodzenia :) jak tylko będę miała ogrodzenie ;) /b
aluna Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Przecież szablony ...malinowe nie muszą kojarzyć się ze złym....czy...coś tam....?! Jak pisałam ...bardziej malinowy ...Bóg... Serdecznie ! Ania
aluna Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Drogi Lecterze ,doradź,a nie graj ze mną w koszykówkę...,bo to szkoda nawet napisać kosz ...przez mistrza! Pozdrawiam ! Ania
Rekomendowane odpowiedzi