paper_doll Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 pieniążki się zawsze przydają :D Bubasiu, nie przeginaj :D edit: tym razem... phi!
Agata_Lebek Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Marcinie :)) Fajnie, że jesteś. Apocalyptica - Romance - tak! Czekam na więcej także od Ciebie ;) Pozdrawiam.
adam_bubak Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 www.youtube.com/watch?v=PSa23oJy78U ;)
paper_doll Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 www.youtube.com/watch?v=Aofp002cHJ4 z najlepszego koncertu ever
Agata_Lebek Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Dzieciaczki randkujcie tu sobie do woli, a ja lecę przytulić mojego Mena. Tak kombinujcie żebym w najbliższych dniach wypociła cuś na Zetkę :P Całusy ;* ;*
paper_doll Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 www.youtube.com/watch?v=hvvjiE4AdUI i na dobranoc
Agata_Lebek Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i na dzień dobry ;) With hunger in his heart; And he journeyed far and wide to find the secrets of his art; But in the end he knew that he would find his counterpart. Rooooock. Rah-ha-ha-ha-hock. Raye-yayayayaye-yock...:: :DDD Zrobimy dziś wieczorem muzyczną burzę mózgów ? :D
paper_doll Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i na dzień dobry ;) With hunger in his heart; And he journeyed far and wide to find the secrets of his art; But in the end he knew that he would find his counterpart. Rooooock. Rah-ha-ha-ha-hock. Raye-yayayayaye-yock...:: :DDD Zrobimy dziś wieczorem muzyczną burzę mózgów ? :D Oh the dragons balls were blazin' As I stepped into his cave. Then I sliced his fuckin' cockles, With a long and shiney blade! ;) Proste, że robimy :D
Agata_Lebek Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i na dzień dobry ;) With hunger in his heart; And he journeyed far and wide to find the secrets of his art; But in the end he knew that he would find his counterpart. Rooooock. Rah-ha-ha-ha-hock. Raye-yayayayaye-yock...:: :DDD Zrobimy dziś wieczorem muzyczną burzę mózgów ? :D Oh the dragons balls were blazin' As I stepped into his cave. Then I sliced his fuckin' cockles, With a long and shiney blade! ;) Proste, że robimy :D Fuckin' rockin' all the time !!! :DDD
Tali Maciej Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 znów jestem(-: www.youtube.com/watch?v=yftOy8kz7aE
Agata_Lebek Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :DDD Witam ! Pozwolę sobie na dedykację dla stałych bywalców: Dolores O'Riordan - Stay With Me www.youtube.com/watch?v=BF7djaLI2LY
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 wersja filmikowa: www.youtube.com/watch?v=lUop4Xj0D2s i bezfilmikowa, nieco lepiej brzmiąca: h ttp://w519.wrzuta.pl/audio/aO1AQDBGISs/pedro_almodovar_-_hable_con_ella_-_cucurrucucu_paloma_-_caetano_veloso ;)
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 www.patrz.pl/mp3/marek-grechuta-glos albo www.youtube.com/watch?v=vIGy1IYpqOM Jest sobie w Warszawie taka kawiarenka, Mesitą zwana... i bywają tam między innymi takie piosenki ;
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 h ttp://w949.wrzuta.pl/audio/8WOGwWM99CZ/10-szai_dzela a to raczej tło wędrówki pieszej, niekoniecznie nawet nocnej, choć po części..
Tali Maciej Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 :D uwielbiam ten kawałek www.youtube.com/watch?v=lsUF1JItiK8&feature=related kolejna zajawka tango ale współcześnie www.youtube.com/watch?v=HtmygppNjyQ&feature=related i mój ulubiony utwór z tej płyty www.youtube.com/watch?v=h-F-x10ZMio plus najdynamiczniejszy kawałek z tej płyty, a chodzi o album lunatico do tego tańczyłem kiedyś w pewnym tangowym projekcie(((-: www.youtube.com/watch?v=wZk-LJ_KCMg&feature=related pozdrawiam
mały_dzielny_toster Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gotan Project ;) Mam ich każdą płytę :):) Boscy są, zawsze słucham ich na trzeciej randce ;)
Agata_Lebek Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Wracam do domu i co zastaję ? Jesteście wspaniali :)) Kasiu L., Maćku S., Maćku T., Martuś serdecznie dziękuję :)) Wspaniała jest Wasza (Nasza;) Muzyka. Tym razem najbardziej mną "potrząsnął" Talik. Tańczyć tango (rozmarzona) Dorzucę jeszcze Ala Pacino z "Zapachu Kobiety" i będzie komplet ;) Pozdrawiam gorąco :)) www.youtube.com/watch?v=dBHhSVJ_S6A i zapraszam na c.d. ;)
Agata_Lebek Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 A gdyby nawet już dzisiaj nic, to mam dla Was coś na jutrzejszy poranek ;) Tak mi się przypomniała Agnetha Fältskog www.youtube.com/watch?v=Vqe8l3zzCZo
Tali Maciej Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 www.youtube.com/watch?v=muDZD3wgoHI&feature=related plus coś lajtowego www.youtube.com/watch?v=lv6VW4tMZbE&NR=1 dobrej nocy(-:
Agata_Lebek Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 www.youtube.com/watch?v=WZ1NGLC1qWo plus coś lajtowego: www.youtube.com/watch?v=qSxQN2E_FPM Dobrej nocy :))
Rekomendowane odpowiedzi