Krzysztof_Kurc Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Jeszcze tylko uśpię ostatniego papierosa z ust dymem nakarmię wyobraźni chmurę strachu przed nocą bo nic nie potrafi zagłuszyć oczekiwania snów o spacerze na wielkiej równoważni miedzy uczuciami już Twój oddech na poduszce wyrównany rachunek sumienia pozwoli mi przyjść bliżej niż chcę opowiem Ci teraz bajkę tę samą co wczoraj
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 "Jeszcze tylko uśpię ostatniego papierosa z ust dymem nakarmię wyobraźni chmurę strachu przed nocą" Bardzo celnie i obrazowo- podoba się. "bo nic nie potrafi zagłuszyć oczekiwania snów o spacerze na wielkiej równoważni miedzy uczuciami" Całość bardzo... a te dwa miejsca szczególnie. Miłego...
Fly Elika Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 mnie się podoba nawet bardziej niż wczoraj :):);) (mam takie małe ale , ale to takie moje ale) gdybyś zaczął od bajki, że ją opowiesz, ja bym ci napisała : opowiem ci bajkę jak kot palił fajkę. .... bardzo dobrze napisane pzdr cudko
aluna Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Metafory zapierają dech....!I całe przemyślenie ...daje czytelnikowi ładunek uczuć! Super! Pozdrawiam!
Anna_Para Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 "tę" samą! Ale, to pikuś! wierszydełko!!! Biorę sobie! W tajemnicy! :) Nic nie mówię, po co przegadać?
Pablo_Pikaso Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Krzysztofie do Ciebie zawsze lubię zaglądać ale nie napiszę nic nowego bo zawsze z tego samego powodu by podziwiać szacuneczek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Staram się operować obrazkami, lubię pocztówki i wiadomości z ich drugiej strony.;) Najczęściej są pogodne. Pozdrawiam krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten kot miał palić fajkę, ale wystapiła nieoczekiwana zamiana miejsc i musiałem to zrobić za niego. ;) To miłe że lubisz bajki. Pozdrawiam krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z uczuciem zadowolenia pozdrawiam krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poprawiam pikusia. ;) Ale to tajemnica. Pozdrawiam krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, żebym nie wpadł w samouwielbienie.;) Od czasu do czasu trochę konstruktywnej krytyki jeszcze nikomu nie zaszkodziło. A tak poważnie...to naprawdę bardzo mi miło. Pozdrawiam krzysiek
Bachencja_S. Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja nie widzę nic dobrego.... Z powodu "bliżej niż chcę"... Wiersz ładny bardzo. Ten papieros....... Tak troskliwie potraktowany.... Fajna metafora. :) Pozdrawiam Autora.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rachunki ogólnie mnie nie bawią, zwłaszcza te do uiszczenia. ;) Sumienna rachunkowość czasem przydaje się. Pozdowienia kkk
Krzysztof_Kurc Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja nie widzę nic dobrego.... Z powodu "bliżej niż chcę"... Wiersz ładny bardzo. Ten papieros....... Tak troskliwie potraktowany.... Fajna metafora. :) Pozdrawiam Autora. To "bliżej niż chcę" jest trochę zdradzieckie. A rachunek sumienia.....się przydaje czasem. Pozdrawiam kkk
Rekomendowane odpowiedzi