Amidala 1 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 siadam czasem na starej ławeczce.... wyblakłej od słońca.. spłukanej deszczem.... wtedy przeszłość niczym winobluszcz oplata serce i duszę...... uśmiechnięta dziewczyna..... szczęśliwy chłopak.... gdzie teraz są? zamykam oczy.. szukam w pamięci obrazów.. pragnę czegoś, co nigdy się nie stanie!
Anna_Para Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 To jest dobre, Amidalo! Liryczne, skondensowane, obraz z niepamięci. Podoba mi się.
kasiaballou Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. stara ławeczka wyblakła spłukana deszczem przeszłość niczym winobluszcz oplata uśmiechniętą dziewczynę szczęśliwego chłopaka gdzie są kiedy zamykam oczy obrazy co się nie stały edit: albo;gdzie teraz kiedy zamykam oczy obrazy które się nie staną - coś w ten deseń pozdrawiam :) kasia
teresa943 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 koniecznie skasuj wielokropki! weryfikacyjna sugestia Kasi bardzo mi się podoba; dopracuj, a wiersz będzie ok pozdrawiam :)
Wiktoria Olchowska Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Mnie też bardziej przypadła do gustu propozycja Kasiballou. To nie znaczy, że wiersz prawdziwej autorki jest zły. Ogólnie nie lubię tematyki miłosnej i zakończenie jest takie oklepane. Ale pierwsza strofa dobra, fragment z winobluszczem też mi się podoba.
Szkic Tylko Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 ja bym jeszcze nad tytułem się zastanowiła, może bardziej nie wprost zasugerować temat? poza tym całkiem miło:) pozdrawiam :)
zak stanisława Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. COŚ W TYCH STRAYCH ŁAWKACH JEST, ŻE KIEDY CZŁEK SIĄDZIE OD ARZU WSPOMINKI LECĄ też mam taką ławkę :))) a wiersz, spoko, mnie się widzi, trochę dopieścić i będzie cacy:) cmook
Rekomendowane odpowiedzi