AnkaJ Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 W gorącym oddechu nocy szukamy spełnienia szum wiatru przynosi wspomnienia młodych uniesień... W duszy rodzi się strach jutra w oczach tęczowe tęsknoty... Czerwony zachód jak obietnica. A potem świt w odcieniach niespełnienia. Wstydzimy się pragnień Wstydzimy się słabości Wstydzimy się za siebie nawzajem... Nie znamy się…nie boli nic... Tylko czemu w duszy budzi się… Rozpacz?
bazyl_prost Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 ja mam na to zielone tabletki antydepresyjne
AnkaJ Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za czytanie Bazylu. Zielony to dobry kolorek, ale wolę napisac - przeczytać i dalej iść...:) Pozdrawiam AnkaJ
Sfinks13 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Ten wiersz ma w sobie duszę, a więc się spodobał. Coraz bardziej urzeka mnie Twoja poezja serdecznie i ciepło 13
AnkaJ Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 :) Bazylu, miło mi bardzo. Każdy mój wierszyk jest takim kawałkiem mojej duszy, zawiera treść - tu i teraz... no... i boję się trochę, że ktoś będzie chciał coś zmienić, a to już pewnie będzie inny dzień, i inny rozdział w moim życiu. Ciepło AnkaJ
Pablo_Pikaso Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 nie bój się zmian Anko całe życie ich wymaga "Boże użycz mi Pogody Ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić Odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i Mądrości abym odróżniał jedno od drugiego" a więc Anko odwagi bo ja właśnie odnośnie tych zmian w Twoim wierszu cosik dużo namnożyło się w nim wielokropków nie uważasz? reszta ok szacuneczek
teresa943 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Aniu, Pablo mądrze prawi, nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogłoby być lepiej; po to jest warsztat, by sobie wzajemnie pomagać, tu naprawdę można wiele się nauczyć; mówię to z własnego doświadczenia; żebyś wiedziała, ile razy "miksowano" moje wiersze, słuchałam rad (bardziej doświadczonych poetów) i dziś tego nie żałuję, a wręcz jestem wdzięczna. Serdecznie pozdrawiam :):)
aluna Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Pozdrawiam ,trzymaj się wskazówek! Ania
AnkaJ Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tu jakiś wielBŁĄD się wkradł i to wszystko było do Sfinksa od 13:) Cieplutko, lubię trzymaście:) AnkaJ
AnkaJ Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam, w perwotnej wersji nie było tyle, ale czas rozciąga przemyślenie i dodaje czasu w kropkach:) Dzieki za odwiedzinki AnkaJ
AnkaJ Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Słucham, uczę się, jestem... samotna w tym swoi pisaniu, trochę się bałam wyjść do świata z tym co mi gra w duszy. Taki portal jest anonimowy, więc mam szansę pokazać mnie bez strachu na skojarzenia, wysłuchać rad bez bólu w tej mojej duszy. Za komenty jestem zawsze wdzięczna, bo nie jestem wtedy sama. Dzięki Ci :) Pozdrawiam cieplutko AnkaJ
AnkaJ Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło,że zajrzałaś:) Każda wskazówka jest pomocna. Pozdrawiam AnkaJ
Rekomendowane odpowiedzi