Agata_Lebek Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A co, dają nagrody? :P W postaci jeszcze lepszych wierszy ;)
Agata_Lebek Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawy Twój odbiór Piotrze. Podoba się ;) Tequila może być smakiem śmierci.., ale jest także smakiem życia ;) Znowu za dużo gadam :X Dziękuję za koment i plusa. Pozdrawiam.
BARBARA_JANAS Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Jestem na tak...pozdrawiam...:)
janusz_pyzinski Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Agatko,coraz lepiej,coraz bardziej swojsko,tak że czasami mam wrażenie że piszesz o mnie dla mnie,dzięki za chwile wzruszeń
f.isia Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tej to nie dogodzisz ;) prawidłowo pisze się - Tey ;P
Agata_Lebek Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Pozdrawiam :))
Agata_Lebek Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli takie masz wrażenie Januszu to znaczy, że tak właśnie jest :)) Ja także odnajduję dużo siebie w Twoich wierszach. Pewnie dlatego tak dobrze się znamy mimo tego, że przecież się nie znamy. Uradowana pozdrawiam serdecznie i dziękuję :))
Agata_Lebek Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to Ci miła niespodziewajka ! :) Dziękuję Stefanie :))
f.isia Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pod pseudonimem topisz słońce w tequilinie ma bohaterów sól i cytryna ruska ruletka alabaster w gładko wyszlifowanej formie listy Anny i jest kamień który tnie wszystko - przemeblowałam po swojemu, lapidarność w stylu Humphreya Bogarta zdała mi się odpowiednia dla tej "dekadencji" ;)
były__premier Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 mnie nie zachwycił, nic a nic;) pozdry
Agata_Lebek Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pod pseudonimem topisz słońce w tequilinie ma bohaterów sól i cytryna ruska ruletka alabaster w gładko wyszlifowanej formie listy Anny i jest kamień który tnie wszystko - przemeblowałam po swojemu, lapidarność w stylu Humphreya Bogarta zdała mi się odpowiednia dla tej "dekadencji" ;) Humphrey Bogart to bardzo dobre porównanie ;) :DDDD Miło, że jeszcze zajrzałaś. Dziękuję i pozdrawiam
Agata_Lebek Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale zatrzymał na krótką chwilkę, a to już COŚ ! Dziękuję. Pozdry :))
Dariusz Sokołowski Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skojarzyło mi się z "tatangiem".
Agata_Lebek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skojarzyło mi się z "tatangiem". Ale mnie zaskoczyłeś :) Fajne skojarzenie, z tych które słyszałam Rafała O. ta jest chyba najlepsza :)) Dziękuję.
Anna_Myszkin Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Jakoś nie mogłąm inną ścieżką :( I jak Ci tam Emilka zabrzmiała? Mam coś na wieczór: tequila hiding yourself under a nickname you are sinking the sun in tequila in the thoughts about alienation you already know there are no heroes just salt lemon and a sort of Russian roulette alabaster in a smoothly polished shape letters from Anna and the stone that cuts everything Ten jakoś przyjaźniej się uśmiechnął :)
Agata_Lebek Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu kochana, dziękuję serdecznie. Tequila - super przetłumaczona, w każdym razie mi podoba się bardzo, ale Emilki nie znalazłam. Dam Ci nr gg na pv i maila. Jeszcze raz dziękuję. Twoje tłumaczenie już jest u góry :) Ciepłonocnie :)
Rekomendowane odpowiedzi