zak stanisława Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Jacku, to co napisałeś jest piękne, Bardzo dziękuję!!!!!!!
Pancolek Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Od kiedy zamawianie możliwe? ;p
zak stanisława Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pancusiu, od następnego tygodnia:))) podaj adresik i sie zrobi cmook
Magda_Tara Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Stasiu, ja już - dwa, pamiętasz??????? :* :*
zak stanisława Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, jasne Magdo cmook
adolf Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. |zawstydzony| a możne by tak ten tomik... spiracić ^^ :))) pozdrawiam
Marcin_Erlin Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Moje zamówienie też jest aktualne?
JacekSojan Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 zak stanisława.; - ależ... Stasiu, ja wypunktowałem tylko to, co wyczytałem w Twoich wierszach; pewne stałe akcenty, postawy peela - autora; cieszy mnie, że stworzony przez Ciebie samą peel tak dobrze prowadzi za rękę innych po swoim świecie; serdeczności! dostałem jeden Twój tomik od Wydawcy; ma bardzo ładną i efektowną okładkę, wyjątkowo trafiającą w treść tego co w środku, ale ma jeden mankament - nie mam autorskiego podpisu; jeśli go podeślę na adres jaki podasz POCZTĄ - wróci do mnie z dedykacją? będę wdzięczny! :) J.S
zak stanisława Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, jakże Jacku!!!! bez tego ani rusz, nie musisz wysyłać. Dam Bogdanowi nowy - do rąk własnych odda Tobie. a nawiasem, jesteś skromny:) to cecha wielkich cmoook i jeszcze raz ukłony
zak stanisława Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. |zawstydzony| a możne by tak ten tomik... spiracić ^^ :))) pozdrawiam adolfie, co to znaczy "spiracić" serdeczności
zak stanisława Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jasne, Marcinie, jasne.... od poniedziałku wysyłam :))) cmoook
zak stanisława Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stef podaj adres przyśle ci tomik, bo tam jest o tobie :PPP cmoook
Rekomendowane odpowiedzi