Dżygita Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 mówią że powodzenie ma w genach i w ułożeniu popularność ją zdobi wywołany usmiech umyka ostatni piszę więc o niej drobnym maczkiem zaglądasz przez ramię i nie nadążasz już wiesz że skrywane zapędy można pod inną postacią przełożyć w nowy temat w centrum zostanie piękno tak ulubione i nie każdemu dane
Baba_Izba Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Mnie się podoba, przeczytałam z przyjemnością. Pozdrawiam - baba
maria nika Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Powiem,że całkiem fajnie napisane o tej gwieździe,podoba się... w centrum zostanie piękno tak ulubione i nie każdemu dane Fakt- cokolwiek znaczy piękno i dla kogo Pozdrawiam serdecznie
zak stanisława Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i to jakby odpowiedz na Jacka wiersz, albo Jacka wiersz na Twój Dżygito cmoook
Dżygita Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie:)))
Dżygita Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi bardzo i serdecznie dziękuję:)) Pozdrawiam ciepło:)
Dżygita Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i to jakby odpowiedz na Jacka wiersz, albo Jacka wiersz na Twój Dżygito cmoook Czytałam Jacka wiersz dzisiaj rano i mam podobne skojarzena:)) Bystra jesteście Sławo Żakowska hihihi! Pozdrawiam i już jadę:)))
Dżygita Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i to jakby odpowiedz na Jacka wiersz, albo Jacka wiersz na Twój Dżygito cmoook Czytałam Jacka wiersz dzisiaj rano i mam podobne skojarzena:)) Bystra jesteście Sławomiro Żakowska hihihi! Pozdrawiam i już jadę:)))
Dariusz Sokołowski Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawy
Jacek_Suchowicz Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 dwie ostatnie strofy dla mnie super wcześniej może trochę przegadane pozdrawiam Jacek
M._Krzywak Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Ciekawy utwór, z którym miałbym ochotę podyskutować - bo jeżeli ktoś się kimś staje, to z jakiegoś powodu - przykładów mogę dać setki - od konusów lansujących się na forach/blogach piszących byle co, byle pisać, do amoku wszelkich tv show, gdzie kolesie są w stanie zjeść kupę, żeby wystąpić. Ale - to takie spojrzenie na marginesie, przez tekst, który dla mnie jest po prostu dobry. Pozdrawiam
Sylwester_Lasota Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 A dla mnie taki sobie wierszyk. Chyba z powodu tematu gwiazdorstwa, który mi raczej nie podchodzi. Pozdrawiam i do poczytania.
Rekomendowane odpowiedzi