Agata_Lebek Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę za wysoki wokal jak dla mnie, ale na orbitreka może być ;) Ostatnio z takich bardziej rytmicznych odkurzam starocie typu Savage :D, Trans X :D itp. Dobre do sprzątania np. ;) www.youtube.com/watch?v=58Jbrz9WaKU www.youtube.com/watch?v=7d9hC0sssqs :D
adam_bubak Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 to ja jeszcze pogodowo ;) www.youtube.com/watch?v=uqx4o6QyywU
Agata_Lebek Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to ja jeszcze raz po polsku : www.youtube.com/watch?v=rMa0DkMWENU
Agata_Lebek Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Do trzeciej kawy na rozkręcenie dnia : Maanam - O! nie rób tyle hałasu! www.youtube.com/watch?v=tC1yvqRY8Yk i ...wyjątkowo zimny maj www.youtube.com/watch?v=3JnPxus-20o i...znowu właściwe tempo - Cykady na Cykladach: www.youtube.com/watch?v=8ZUAppfK96c
Krzysztof_Kurc Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 www.youtube.com/watch?v=z_1MR2XOjz4 www.youtube.com/watch?v=UMDunGVx7uU Trochę o kwiatkach, po francusku. ;) krzysiek
Agata_Lebek Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajne :DDD
Agata_Lebek Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 A teraz już bardziej nastrojowo i poważnie: The Corrs - Canto Allo Vita (A Duet With Josh Groban). www.youtube.com/watch?v=WZ1NGLC1qWo jean baptiste maunier et clemence: www.youtube.com/watch?v=D7TaNpnjqq0 - dla tych co lubią wysokie No i koniecznie to: Notre Dame De Paris 1 Temps de Catedrali High Quality www.youtube.com/watch?v=L24vaxNH91w najlepszy z najlepszych : Notre Dame de Paris song 19 Belle www.youtube.com/watch?v=aBXeXBpTVOk Jeśli Komuś się spodoba - polecam orginał. Podzielę się :) [email protected] Marillion - Script For A Jester's Tear www.youtube.com/watch?v=gaBjdLQ0LJ0
pchła_szachrajka Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 a mnie deszcz znosi w takie klimaty www.youtube.com/watch?v=T7qlQfxwgo4&feature=related i... w Muminki, uwielbiam Tatusia Muminka ;)
Bea.2u Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Widzę, że juz wszyscy poszli.. nie wiem gdzie, bo znowu leje.. utknęłam na przesłuchaniu waszych "muz" mam dla Was malą propozycję, żeby się otrząsnąć z kompleksów polskości: Wokaliza Wojciecha Kilara do Dziewiątych wrót na fortepianie Andrzej Jagodziński www.youtube.com/watch?v=hVAx1HMbJD8&feature=related - omdlewam... ;) Trzy w jednym - Komeda, Stańko, Waglewski dwa kojoty na jednej scenie ;) demonicznie www.youtube.com/watch?v=4pzy8pUWWX0 Steczkowska i Stańko - zjawiskowy duet www.youtube.com/watch?v=XA-hEphU6wA&feature=related Chromolę - niedzielnie... :)) www.youtube.com/watch?v=CBegs7gBOt8&feature=PlayList&p=60ADCB7F4F5FE1A9&playnext=1&playnext_from=PL&index=14 w sygnaturce mam link do gitarki hiszpańskiej w duecie ze skrzypcami, ech! cieplutko /b
Bea.2u Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 a co sądzicie o wczorajszym Opolu? fragmentarycznie obejrzalam niezłą piosenkę przygotował Maleńczuk, zlepek z kilku starych... to dopiero premiera ;)
Agata_Lebek Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krisa to ja też bardzo lubię, ale mam bardzo pojemny gust muzyczny. Jak tu zajrzałaś razem z Beą to się poczułam jak Marek Niedźwiecki :D Chris de Burgh ft Elissa - Lebanese Night: www.youtube.com/watch?v=eugfBDqAzII
Agata_Lebek Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaraz zacznę przesłuchiwać Twoje linki , ale najpierw muszę zrąbać Opole. Żenada to mało powiedziane. Wstyd !
Agata_Lebek Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten z sygnaturki najlepszy :)) U mnie znowu słońce :) Zapewne znasz także walca z "Trędowatej": www.youtube.com/watch?v=83dCJFn4w7g i Taniec Eleny - M.Lorenca: www.youtube.com/watch?v=PY9Q-Th3dDY - uwielbiam :))
pchła_szachrajka Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 www.youtube.com/watch?v=unXE3p8NqO4 ;)
Agata_Lebek Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O! Tori Amos - dawno nie słuchałam :))) www.youtube.com/watch?v=Hr0wRxVr30k
adam_bubak Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja Małą Mi ;)
adam_bubak Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To to jeszcze istnieje?:D
adam_bubak Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O! Tori Amos - dawno nie słuchałam :))) www.youtube.com/watch?v=Hr0wRxVr30k to ja to: www.youtube.com/watch?v=YGCRFCokEqI
pchła_szachrajka Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 a co powiesz na to? www.youtube.com/watch?v=eqLI32bYnSU&feature=PlayList&p=FFB024F352BD308B&index=31 bo ja kocham trąbkę, Haydna lubię a i tego Marsalisa (tyż na jazzowo)
adam_bubak Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 mam niewytłumaczalną słabość do tej piosenki :) www.youtube.com/watch?v=TpOW4LLRRTA
Rekomendowane odpowiedzi