Zbyszek_Dwa Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 chwytam świetliki i ciszę odmierzam przejrzyste zapachy opadły wciąż przypominam echo wiarę gnam wbrew logice wzywam jeden jasny punkt matkę głupich chyba majaczę liczę na cud
Baba_Izba Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 W każdej sytuacji nadzieja nas wspiera, czasami pozwala żyć. Nie na próżno wymienia się ją równolegle z wiarą i miłością. Tę nadzieję ma również peel w Twoim wierszu. Ładnie to ująłeś. Serdeczności - baba
maria nika Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 chwytam świetliki i ciszę odmierzam podoba się ...wciąż nadzieja i trzeba zawsze liczyć na cud..a nuż się trafi właśnie nam Pozdrawiam
pannaK Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Niechby i "jeden jasny punkt", ale on ma wartość nieocenioną. A cuda się zdarzają. Bez upiększeń napisałeś o czymś ważnym, dzięki czemu świat może być pełen "zapachów". Podoba mi się Twoja nadzieja. Pozdrawiam.
Zbyszek_Dwa Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witaj Babo :)) Jeśli ktoś szuka choćby jednego jasnego punktu szansą przetrwanie miłość i nadzieja też może odwrotnie wielką podporą Dziękuję za fajna wizytę :) Serdeczności z ukłonem :))
Zbyszek_Dwa Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Peel bardzo liczy na cud maria nika :) Ładnie ujęłaś odbiór dziękuję Serdecznie pozdrawiam :)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Jak cudownie czuć pełną gamę zapachów kolory same się wproszą Dziękuję "pannoK" za zainteresowanie prostym słowem :) Pozdrawiam :)
Judyt Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 ja tu byłam, czytałam wcześniej( nie wpisałam się) i bardzo dobrze! J/. serdecznie Zbyszku
adam_bubak Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 cóż usiłowałem wymyślić coś mądrego na temat, ale nie potrafię jakoś przeskoczyć "nie podoba mi się" mea culpa Pozdrawiam
Magda_Tara Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 jaśnieje na końcu nadzieją :)) bardzo podoba się :)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witam Adamie Podoba się nie podoba się zależy od nastroju czasem :) Dzięki za wdepnięcie Pozdrawiam
Zbyszek_Dwa Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Dziękuję Madziu za jasne skojarzenia :) Pozdrawiam:)
Waldemar Talar Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 A ja poczułem ten wiersz - to znaczy wróciłem dzięki niemu do dzieciństwa w którym bardzo fascynowały mnie małe świecące robaczki które łapałem do pudełka od zapałek i wieczorem wypuszczałem w pokoju - za co oczywiście dostawałem burę od rodziców. pozd.
Fly Elika Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 mnie też kojarzy się miło, i zawsze sobie mówię żeby każdego dnia chociaż taki jeden świetlik się zaświecił a nie wszystkie naraz w czerwcu :) stąd tylko te "świetliki", które mają tak wielkie dla mnie znaczenie
teresa943 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 "wiara czyni cuda"... cud owocem wiary i nadziei, kto nie zwątpi, może go doświadczyć wiersz refeksyjny z niebanalnym przesłaniem podobasie :) serdecznie pozdrawiam Zbyszku :) Krysia
Zbyszek_Dwa Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Witam Waldku Dziękuję za miłe skojażenia Mam podobne Pozdrawiam
Zbyszek_Dwa Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Każdego dnia jeden świetlik :) Ładnie to ujęłaś Fly Elika Dziękuję:) Pozdrawiam
Zbyszek_Dwa Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Tak Krysiu bez wiary trudno liczyć na cud :) Bardzo dziękuje za miłe słowa Serdecznie pozdrawiam :))
Rekomendowane odpowiedzi