Pablo_Pikaso Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 puste kąty w domu coraz więcej więcej wydeptana ścieżka na trasie okno-drzwi przystanek nie-pokój przygarbione ściany obserwacja kątem oka na omdlałe wskazówki kiedy zaczną chichotać wiercę dziurę w suficie wprost na moje oczy sypie się echo drwiąc każdej nocy nie warto nie warto czas zrobić remont wygładzić ścianom plecy obsiać ścieżkę dywanem dziurę w suficie zalepić powiekami zamurować okna i drzwi a jeśli ktoś zapuka nie otworzę to już nie będziesz ty
Krzysztof_Kurc Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Wersja warsztatowa bardziej mi się podobała. Szkoda że zmieniłeś. Pozdrawiam Krzysiek
Pablo_Pikaso Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 witaj Krzysztofie może czasem rzeczywiście za wiele nie 'przedumywać' dzięki za wizytę i wpis szacuneczek
Franka Zet Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pogrubione mi przeszkadza, ale są fajne miejsca jak "dziurę w suficie zalepić powiekami". Pozdrawiam, Pablo :)
aluna Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Ooooj fajnie Poblasko! Ciepluśko+dreszczyk...!
Pablo_Pikaso Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 witaj Franko ja mam podobne bolączki a szczególnie pointa już poprawiana a jeszcze nie taka i wciąż nad nią dumam a ten remont no może nie aż tak pozytywistycznie ile po "chłopsku" bez biadolenia i utyskiwań ot, radykalne cięcie dziękuję za wizytę i komentarz szacuneczek
Pablo_Pikaso Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Krzysztofie dziękuję za ponowną wizytę i ocenę szacuneczek
Pablo_Pikaso Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Aluno fajno ze fajnie kłaniam za plusa szacuneczek
Rekomendowane odpowiedzi