moni mada Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Przyniosła mi jaskółka Twój pierwszy uśmiech Błękitny Przeplatany konwaliami Źdźbłem trawy Zieleń spływała w me dłonie Masz rację Konwalii nie zapomnę
un papillon Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Bardzo ładny wiersz. Zdaje się pisany nakładem pięknych emocji.
Michał Gomułka Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Wiersz krótki, delikatny, spójny. Usunąłbym dwie rzeczy. Oczywiście zaimki. Przyniosła jaskółka Zieleń spływała w dłonie Tak jest zdecydowanie lepiej. I nie martw się, każdy pozna, że Tobie jaskółka przyniosła... Zdradza to ostatni dwuwers. Wysublimowane naznaczenie - i o to chodzi.
moni mada Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z serducha dziękuję. pozdrawiam :)
moni mada Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale nie taki jak Twoje ;(... pozdrowionka :)
moni mada Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj, a wiesz, że masz rację :) pozdrawiam i dorzucam zapach konwalii :)
Bea.2u Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam Cię Moni :) stęskniłam się za Twoim światem. pieknie nam go w dłoniach przynosisz /b
Wiesiek Drzewiecki Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Piękne są te konwalie. :)
moni mada Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam Cię Moni :) stęskniłam się za Twoim światem. pieknie nam go w dłoniach przynosisz /b Dziękuję Ci śpiewem skowronka trzepotem skrzydeł motyla drżeniem porannej rosy zmywającej sen z powiek świata buziaki
moni mada Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszystkie konwalie są piękne.. nie tylko te :) A jak pachną... pozdrawiam serdecznie
Wiechu J. K. Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale nie taki jak Twoje ;(... pozdrowionka :) Moni, twoje wiersze są inne, a moje inne i tak jest dobrze :) pozdrawiam serdecznie
moni mada Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale nie taki jak Twoje ;(... pozdrowionka :) Moni, twoje wiersze są inne, a moje inne i tak jest dobrze :) pozdrawiam serdecznie Wiem, wiem :) gdyby wszystkie były takie same to nie byłoby czym się delektować ;) cieplutko pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi