Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeden: www.youtube.com/watch?v=9rRCw3pxX1M
Dwa: www.youtube.com/watch?v=xJvGaThnVL4&feature=related
Trzy: www.youtube.com/watch?v=3bSM72xQ2Wk&feature=related
Cztery: www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=XJ8HWI62m-o&feature=related
Pięć: www.youtube.com/watch?v=g53nActB9c0
Sześć: www.youtube.com/watch?v=tesD7inx880 (KOCHAM!)
Siedem: www.youtube.com/watch?v=LVM1I_zvFkk&feature=related
Osiem: www.youtube.com/watch?v=kbNV5xsABpA&feature=related (ulubiona piosenka musicalowa, z filmu "Czasem słońce, czasem deszcz...")
Dziewięć: www.youtube.com/watch?v=XuGHfm95_V0&feature=related
Dziesięć: www.youtube.com/watch?v=B0XGWzLDR1o

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

to fajne,

a ja jak zwykle :P

Cascada: Dream on dreamer
h ttp://www.youtube.com/watch?v=6FxuDRiN8NI

Cascada: Because the night
h ttp://www.youtube.com/watch?v=yzSTUOFu22c

Cascada: Miracle
h ttp://www.youtube.com/watch?v=UCzz4_FPbug&feature=related

Sylver: why worry
ht tp://www.youtube.com/watch?v=-M-uonQL41o

Sylver: lay all..
h ttp://www.youtube.com/watch?v=1bIUEcKa-gg

Cascada: Reasy 4 love
h ttp://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=iAgrikRoeZ0&feature=related

Cascada: run away
h ttp://www.youtube.com/watch?v=EBl04Cq9SQA

casacada: why...
h ttp://www.youtube.com/watch?v=NDWKi9otwvw&feature=related

Groove coberasge: posion
h ttp://www.youtube.com/watch?v=kCdorSeLwMg&feature=related

Groove coverage last unicorn
htt p://www.youtube.com/watch?v=-zfePt45-bM&feature=related

TECHNO RLZ
TECHNO RLZ
TECHNO RLZ
TECHNO RLZ
TECHNO RLZ
TECHNO RLZ
TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ
POKER FACE
Zostawta Titanica Lady Pank

-----------------------------------------------------------------

ALE TO WSZYSTTKO I TAK NIC !!!!!!!!!!!!!!
TU DAJE LINKA DO MEGARZENAJGENIALJESZGO-NAJBARDZIEJ GITOWEG=ZIOMALSKIEGO=-ZAJEBISDTEGO KAWAŁKA WSZECSWIATA, LECĄCXDEGO W KAŻDYM KLUBIE,:

===> h ttp://www.youtube.com/watch?v=U82GludosnQ

:pp :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p
Opublikowano

TECHNO RLZ
TECHNO RLZ
TECHNO RLZ
TECHNO RLZ
TECHNO RLZ
TECHNO RLZ
TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ TECHNO RLZ
POKER FACE
Techno jest spoko (zwłaszcza na siłowni)...ale zawsze mnie ciekawiło jak tam można odróżnić, jeden kawałek od drugiego. A płyty ? A na przykład ..plagiat. Czy w techno zdarzają się plagiaty?

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Auć!

Fajny klip, muza pewnie się Zawadowskiemu spodoba ;)

AŁA!
Nie lubię hh, ale to jest yummie. GZA kojarzy mi się z RZA (i ogólnie z wu tang clanem, o i jeszcze z ol'dirty). Natomiast RZA zrobił mistrzowski soundtrack do Ghost Doga. Tak mi się przypomniało.

Hindusi są naprawdę pogrzani ;) Dobrze, że są napisy, Niemcy lubią dubbingować :D

To ja, żeby nie wyjść na totalną ignorantkę muzyczną (Zawadowski, nie słucham tylko smętów, ajem ołpenmajnded ;) ) wrzucę kilka naprawdę fajnych, moim zdaniem, utworów z gatunku innego niż postrock, psychofolk etc ;)

To lubię, choć niemieckiego nie rozumiem i tak średnio raczej przepadam, aczkolwiek ten kawałek jest bardzo fajowy i raz na jakiś czas odświeża mi się w głowie refren. Do ponucenia:

www.youtube.com/watch?v=u4YlUjW_CWk

Uwielbiam kapelę, utwór i klip:

patrz.pl/filmy/the-roots-the-next-movement

No i to rządzi:

birdynamnam.wrzuta.pl/film/3c78owHPffm/the_roots_-_you_got_me

Wymiatają! Świetne wykonanie, ciary mam normalnie:

www.youtube.com/watch?v=JPNceNV5bh8

Lubię:

www.youtube.com/watch?v=NiLdIm5DmRY

A to mistrzowskie połączenie Dj Krush gra z The Roots a mixuje Dj Shadow:

www.youtube.com/watch?v=UR0AfZoWVFk&feature=related

No i pogrzany projekt Maynarda Jamesa Keenana, ten kawałek jest akurat (IMHO) genialny, śpiewająca pani to Milla Jovovich:

www.youtube.com/watch?v=0XoGcSw565U

Połączenie genialne, a ja wykonanie!

www.youtube.com/watch?v=RQyllm8Wwpg

Tak, wiem, znów smuty:

www.youtube.com/watch?v=Vg1jyL3cr60&feature=related

Mistrz:

www.youtube.com/watch?v=rYHaA8wHKKM&feature=related

I na koniec muzycznej podróży - Tool gra, Tricky wygląda:

www.youtube.com/watch?v=RiV_ue-PbL4