Katarzyna Leoniewska Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 bogowie gadają o zwielokrotnieniu odbić liczą na palcach objawy świętości zaszczepieni wypożyczoną modlitwą odczyniamy lata świetlne utraceni dla pamięci po drugiej stronie czasu inscenizują upadek akt zamurowanych ust tonie kusicielka Charona
Franka Zet Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Zdecydowane nawrócenie w Twoich wierszach. Pięknie, mroczno i te "wypożyczone modlitwy", zaszczepienie nimi... Pozdrawiam :)
Bernadetta1 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 ja juz komentowalam w warsztacie...plus:)
BARBARA_JANAS Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Dla mnie też...szkoda kusicielki...plus... Pozdrawiam
Krzysztof_Kurc Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Konsekwentnie po warsztatowo. Pozdrawiam KKK
Bea.2u Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bogowie gadają? zwilokrotnienia odbić? liczą na palcach? - ten fragment kojarzy mi się z naszymi politykami.. jeśli to zabieg spopulizowania bogów, to nie przemawia. przynajmniej do mnie. poza tym wiersz intrygujący i nawet rozumiem kusicielkę :) Pozdrawiam /b
f.isia Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wg mojego miśka, to pachnie buntem nastolatki ci "bogowie" - poniekąd uświadomieni, ale absolutnie nieakceptowalni co nie przeszkadza, że tak jakby nieco kokietowani ;) - jako wprawki warsztatowe - a niech tam... ;) mam nadzieję, że "coś" w końcu dojrzeje, kibicuję (z sympatią :) f.isia
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Bunt nastolatki? Przeciw "nieakceptowanym" bogom? Bogowie raczej obdarzeni niepełnym zaufaniem, nie więcej. ;)
Wilcza Jagoda Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 zaszczepieni wypożyczoną modlitwą odczyniamy lata świetlne--- a da się tak? utraceni dla pamięci bądz co bądz i to tak najciekawszy fragment W
Rekomendowane odpowiedzi