teresa943 Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 tak trudno gościć zasiedziały uraz brzęczący komar samotności wbija żądło w bezgwiezdną noc brak ujścia dla światła nawet księżyc zobojętniał na przetarg rozkrzyczanych myśli pomiędzy fałszem a prawdą na przeciwległych brzegach ty i ja za progiem znajome kroki w splecionych dłoniach jeszcze jeden most wbrew i pomimo porozmawiajmy
aluna Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Krysiu ...to tak dla mnie na teraz ...na jutro...na zawsze! Dziękuje! Serdeczności!
adolf Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 tak trudno gościć zasiedziały uraz brzęczący komar samotności wbija żądło w bezgwiezdną noc brak ujścia dla światła Wstrenty aka Boskie Kalosze ma rację :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jesteś genialna w pisaniu haikupodobnych obrazów :)) To co zacytowałem jest moik zdaniem cudowne, takie roziciągające się haiku, pochłaniające czytlenika... cudonwe :)))
teresa943 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że trafiłam...w nastrój. Dziękuję serdecznie. Pozdrówki spod serca :))))) Krysia
teresa943 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adolfie, dobrze, że nie widzisz...jestem dosłownie pąsowa i nie wiem, co powiedzieć; To wszystko samo wychodzi "spod pióra" ... po prosu widzę i czuję obraz...w rzeczy samej istne haiku (Boski już dawno mi to uświadomił) rozwija wiersz jak kolorowy dywan ... Bardzo Ci dziękuję. Miło, że czasem zaglądasz. Serdecznie pozdrawiam :):):)
Bernadetta1 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 czasem takie rozmowy sa potrzebne:) moze powstanie haiku co Krysiu??cmook:)
teresa943 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może...na razie się lenię :) cmook Beatuś :)
teresa943 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to fajno, że jesteś :) dzięki pozdrawiam :)
Judyt Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to fajno, że jesteś :) dzięki pozdrawiam :) no po prowadzeniu zajęć z dziecmi sobie tak na chwilę chodzę, ale zmęczona(:J. Ty też
teresa943 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to fajno, że jesteś :) dzięki pozdrawiam :) no po prowadzeniu zajęć z dziecmi sobie tak na chwilę chodzę, ale zmęczona(:J. Ty też zgadłaś, ja też, choć już "uwolniona" od zajęć z dziećmi, znam ten smak; zatem odpoczynku Judyt :))
Judyt Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no po prowadzeniu zajęć z dziecmi sobie tak na chwilę chodzę, ale zmęczona(:J. Ty też zgadłaś, ja też, choć już "uwolniona" od zajęć z dziećmi, znam ten smak; zatem odpoczynku Judyt :)) dzięki(: wzajemnie
Sfinks13 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Jak zawsze bez komentarza ładna poezja serdecznie 13
teresa943 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo dziękuję za czytanie i ślad serdecznie pozdrawiam :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. u Ciebie Krysiu jak zawsze poezja z malarstwem się splata pozdrawiam serdecznie
teresa943 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. u Ciebie Krysiu jak zawsze poezja z malarstwem się splata pozdrawiam serdecznie hehe...takie "skrzywienie" - widzę pojęcia w obrazach, których nie widać:)) dziękuję cieplutko pozdrawiam Grażynko :)
łysy taytanczyk Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Znam kilka osób, które na słowa porozmawiajmy dostają torsji, oby to się Tobie nie przytrafiło. Zdrówka.
teresa943 Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, przykro mi, że masz takie doświadczenia. Na szczęście mnie to ominęło. Rozmowa okazała się owocna. Bez rozmowy byłoby to niemożliwe. Dziękuję. Życzę zdrówka i zero przykrości :)))
łysy taytanczyk Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Nie napisałem że mam takie doświadczenia, tylko że znam takie osoby. Dobrze, że Tobie się udało. Dziękuję i zdrówka.
teresa943 Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aha, to kamień z serca...sorki, widocznie mi się coś pokręciło:) Wzajemnie zdrówka!
Rekomendowane odpowiedzi