Krzysztof_Kurc Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 sukienka problematycznie biała orkiestra dogorywa trafiona serią pięćdziesiątek drzewa korzeniami już splatane braterstwem szwagrów podlane toastów zagony wygniecionych garniturów gala sukien kalejdoskop obracane ostatnim tańcem i jeszcze raz strzemienny przed odjazdem na sprawę rozwodową
aluna Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Oj świetnie o tym weselisku Krzysiu...tak bardzo prawdziwie na dzisiaj! Serdecznie!
Judyt Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 przeczytałam, oby mniej tego typu zdarzeń(...); J.
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Obrazowo. Jakiś czas pracowałem przy weselach. Tak właśnie bywa. Pozdrówka.
teresa943 Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 smutne, ale jakże prawdziwe...ładnie to opisałeś serdecznie pozdrawiam :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 zaskoczenie totalne w ostatnim wersie ale życie też tak zaskakuje... niestety pozdrawiam
Pablo_Pikaso Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 no tak "gorzko, gorzko" i do sądu a tam też gorzko szacuneczek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coś na inny temat. Aby nie było nudno. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podobno człowiek uczy się na błędach. Ja już jedną lekcję na ten temat mam za sobą. :)))) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Smutne bo często się zdarza. Pozdrawiam
Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nigdy nie wiadomo co życie przyniesie.... albo ostatni wers. ;) Pozdrawiam serdecznie
Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I trzeba łyknąć tą pigułę bez popicia. ;) Pozdrowienia
Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zapewne wiele ciekawych obserwacji można poczynić patrząc lekko z boku. Dzięki za czytanie. Pozdrowienia
Franka Zet Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzysztofie, kłębią się nieznośnie metafory dopełniaczowie. Tak ogólnie - średnio. Pozdrawiam :)
Judyt Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podobno człowiek uczy się na błędach. Ja już jedną lekcję na ten temat mam za sobą. :)))) Pozdrawiam Krzysiek jestem w stanie sobie wyobrazić, dziękuję i serdecznie Cię również J.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zdaję sobie z tego sprawę, że te metafory to moje zmory. Dziekuję za czytanie i opinię. Pozdrawiam KKK
Rekomendowane odpowiedzi