Krystyna Nawrocka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 w ulotnym czasie chwilę miałam w zaklęciu ją ukryłam teraz błądzę po wolnych sercach klucza marzeń szukam w uległości bezsennej [sub]Tekst był edytowany przez Krystyna Nawrocka dnia 29-07-2004 12:47.[/sub]
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 -------------------------------------------- w ulotności czasie chwile miałam w zaklęciu ją ukryłam - teraz błądzę po sercach wolnych klucza marzeń szukam w uległości bezsennej - krążę, krążę ... -------------------------------------------- wybacz - bo chlorelliczne to się zdaje poprawianie Twego pisania - ale to tylko sugestia moja i weź pod uwagę to, ze wcale tak jak przerobiłem to ja - wcale nie musi być lepsze od Twojego MN ps. niech jeszcze ktoś się wypowie
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kilka słówek ale już lepiej :) widzę pewną zmianę i obietnice czegoś nieprzewidywalnego niech się Pani nadal rozwija całkiem możliwe, że wyrośnie z Pani duszy piękny dojrzały kwiat poezji.. :) tego życzę i czekam pozdrawiam Emilka
Archie_J Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoja sugestia wydaje mi się trafna. Wiersz lepiej by brzmiał, a i klimat pasuje. Rada dla autorki - posłuchaj MN. (Choć jeżeli nie, to świat się nie zawali) Pozdr Ariel
Krystyna Nawrocka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 w tym wierszu nie miałam myśli aby krążyć/więc sugestia jest twoja/ z całego serca życzę własnej weny krystyna
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję - i jak poprzednio - proszę o wybaczenie MN
Regina Koch Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardziej mi odpowiada Twoja wersja,tak trzymaj.Pozdrowionka
Krystyna Nawrocka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziękuje Emillio za tak budujące słowa i tobie Reniu a co do posłuchania Arielu nie posłucham pozdrowionka krystyna
Artur Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 osobiscie wole oryginal..krotki a tyle w nim..dobrze jest trzeba dalej isc ta droga
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jeżeli ją miałaś, to chyba chwilĘ? ulotny utwór...a szkoda, mógłby czymś zahaczać o podświadomość ale ładny, powolnych sercach ciekawie brzmi :) Serdecznie pozdrawiam Natalia
Krystyna Nawrocka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 widzę ze Natalio nie jesteś zdecydowana ale to twoj wybór krystyna
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przepraszam w czym jestem niezdecydowana i o jakim wyborze mowa? bo się chyba zgubiłam.
Krystyna Nawrocka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 na początku napisałaś"szkoda" a potem "ale ładny" więc wziełam to za twoje niezdecydowanie jeśli źle odebrałam twoje słowa to przykro mi słoneczne pozdrowienia krystyna
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "ładny" w sensie można przeczytać i nie razi, ale i nie pozostaje na dłuższą chwilę w głowie, ulatuje tuż po zakończeniu czytania i do tego odnosi się "szkoda" pozdrawiam Natalia
Rekomendowane odpowiedzi