Bernadetta1 Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 podobno dwie połówki muszą do siebie pasować to oczko w rajstopach też miało feromony kiedy drżały ci dłonie z pośpiechu czy ze spontaniczności niedokładnie rozcięłam przyzwyczajenia winien nóż czy to że nie potrafię już kochać porozrzucanych skarpetek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Z przyjemnością..... ......pozdrawiam KKK
Bernadetta1 Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Krzysztofie:) pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam(-:
aluna Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Podoba się i koniec...! Serdecznie Beatko!
Bernadetta1 Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam(-: dzieki Maciek:) do miłego:)
Bernadetta1 Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witam i dzieki:)pozdrawiam aluno:)
Wilcza Jagoda Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam tak samo :P za wiersz brawo!!!!! pozdry, WJ
Bernadetta1 Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam tak samo :P za wiersz brawo!!!!! pozdry, WJ dzieki :)pozdr.
Franka Zet Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie zmieniam zdania z Warsztatu, pogrubione przeszkadza, można to wyrzucić bez szkody. Od "to oczko..." bardzo dobry wiersz. Pozdrawiam :)
Bernadetta1 Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie zmieniam zdania z Warsztatu, pogrubione przeszkadza, można to wyrzucić bez szkody. Od "to oczko..." bardzo dobry wiersz. Pozdrawiam :) bede myslec:) szkoda mi sie rozstav z ta czescia, no ale...;)dzieki za sugestie:)pozdrowki
Ewa Maria Gomez Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Odnoszę wrażenie, że rymowanie wymknęło się spod kontroli. Interesujące dla mnie są ostatnie trzy wersy - wycięłabym resztę, wymyśliła jakiś przewrotny tytuł i byłaby niezła miniatura. Pozdrowienia
BARBARA_JANAS Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 podobno dwie połówki muszą do siebie pasować to oczko w rajstopach też miało feromony kiedy drżały ci dłonie z pośpiechu czy ze spontaniczności niedokładnie rozcięłam przyzwyczajenia winien nóż czy to że nie potrafię już kochać porozrzucanych skarpetek Tak to widzę, tak to czytam i tak mi się bardzo... i za to właśnie sobie plusknę... serdecznie
Almare Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podpinam się pod opinię oraz skrócenie wiersza, zwrotka ze spojrzeniami zupełnie niepotrzebna, odstaje od reszty. Pozdrawiam.
Bernadetta1 Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki za wizyte:)nie zawsze pisze wiersze rymowane;)pozdrawiam
Bernadetta1 Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Basiu za pluskniecie:)usciski:)
Bernadetta1 Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podpinam się pod opinię oraz skrócenie wiersza, zwrotka ze spojrzeniami zupełnie niepotrzebna, odstaje od reszty. Pozdrawiam. no to chyba bedzie redukcja;)pozdrawiam:)
Almare Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierwsze dwa wersy kursywą, druga i ostatnia symetryczne z równą ilością sylab w wersie przecięte osia symetrii niedokładnie rozcięłam przyzwyczajenia , byłyby odzwierciedleniem wersów napisanych kursywą - dwie połówki :))) popracuj!
Bernadetta1 Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierwsze dwa wersy kursywą, druga i ostatnia symetryczne z równą ilością sylab w wersie przecięte osia symetrii niedokładnie rozcięłam przyzwyczajenia , byłyby odzwierciedleniem wersów napisanych kursywą - dwie połówki :))) popracuj! faktycznie:) Ty to masz oko;)
Ewa Maria Gomez Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Ale w tym wierszu zdarzyły się rymy, teraz, po wycięciu kilku wersów już ich nie ma.
Rekomendowane odpowiedzi