Magnetowit_R. Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 ból wspomnień wydartych raz jeszcze z ran zabliźnionych na nowo odkrywam tego silniejszego jak nigdy dotąd mnie na drodze utwardzonej poruszam historie dogmaty i spadam w niże piekieł trących mą próżność lękiem szatana wyczuwalnego niepokoju że strach śmierci i kary obcy jak popiół na moim chitynowym pancerzu liżące boginie za psy przebrane u mych stóp odchodzą zaćpane mą siłą z klęczek nie powstają by trwać w kojącym zniewoleniu zmierzam do raju zwanego niebytem
f.isia Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. patosopatyczna autoanaliza ale nie wzbudza empatii u mnie -f.isia
paper_doll Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 łomatusiunajukochańszajedyna! Magnetowitku, to strasznie jest przepatetyzowane :( Czy to na serio tekst??? :( P.
Bernadetta1 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 piekło, śmierc, kara, wspomnienie- faktycznie mieszanka przepoetyzowana...pozdr.
Danka Kot Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 [ komentarz został usunięty przez administrację portalu ]
Magnetowit_R. Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 pisząc popłynąłem, chyba do tradycji romantyzmu nawiązałem. nie zawsze musi być sucho i oszczędnie. a co se bede kwiatków żałował;) Danka Kot - dziękuję, na nowo myślę że pisanina ma sens. pozdr
kasiaballou Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 pierwszy wers dyskryminujący Autora; dalej też słabo/kalkomania oczywistości - to nie Ty - wywal demoncia w zaświaty/nie rozpamiętuj, bo się mydli - pamiętam Cię w oryginalnej i całkiem "nieugrzecznionej" formie - nie czesz brody, weź to na klatę - ten na nie. -czytelniczka
Rekomendowane odpowiedzi