Marcin Hajduk Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Bo widzisz w życiu jest tak ... Że letnia chmura zawsze do czegoś podobna Kosmos do nas gwiazdką mrugnie czasem Słońce zachodzi gdy spać ma ochotę Dobroć nie zawsze do nadawcy wraca Dłoń najlepiej gdy w dłoni sobie innej leży Kanapka najsmaczniejsza zjedzona na spółkę Czasu nie starczy by poznać nam Siebie Najlepsze maliny rosną tylko w lesie Niektóre chwile nie wrócą już nigdy Łza wcale do drugiej nie podobna taka Wiatr morski uparcie nam włosy rozwiewa Myśl o cytrynie grymas uruchamia Koniec jednego innego jest początkiem Istnieją rzeczy od cukru słodsze Tysiąc razy Najbardziej własnych boimy się marzeń A najukochańsza zawsze jest Mamusia! I LOVE KLUSIA :) Hajdi 2009
BARBARA_JANAS Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Nie do przyjęcia to wierszydło... Disco Polo czy co ?? Nie mogę pomóc, mimo chęci... Pozdrawiam
Marcin Hajduk Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Miało być słodko ;)))
Bernadetta1 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 nie no, tym razem żart...
Ewa Maria Gomez Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Podczas lektury zastanawiałam się co by tu napisać; że urocze, rozczulające w swojej prostocie, itd., a tu taka puenta! :). Ciekawa jestem innych pańskich wierszy, pisanych "na serio". Przesyłam pozdrowienia.
adam_bubak Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 żart, nie żart, kiepskie to jest. jakby mój profesor logiki dorwał się do tego wiersza, to by go zmasakrował :) P.S. najlepsze maliny rosną u mojej babci w ogródku
Marcin Hajduk Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Pozdrawiam babcie :)
paper_doll Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 :D Dobre, dobre :) Najbardziej mi się to podoba: "I LOVE KLUSIA :)" P
M._Krzywak Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 I znowu będzie chryja - zero konstruktywnych komentarzy, żadnej chęci wykazania, dlaczego "tak" a dlaczego "nie" i takie tam. Tak będzie...
Rachel_Grass Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 rozwaliło mnie bardzo pozytywnie. czemu by się nie pośmiać? należy szanować cudze poczucie humoru, w miarę możliwości je podzielać, wtedy śmichu co-nie-miara ;)
Anzelma Bohaterowiczówna Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 przynajmniej wszystko jest podane jak na dłoni i nie trzeba rozgryzać
Bo Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 ale -zaś tam! żadnej chryi nie będzie. jeśli chodzi o mnie to nie umiem rozbierać w żaden sposób. nie i już! :) (to dopowiadam na sugestię M. Krzywaka) poza tym wyznam, że " love klusia" mnie powaliło. chachacha- a czemu by nie popatrzeć łaskawym okiem na ten rodzaj wdzierania się do "grona". każdy pisać może. jeden lepiej, a drugi gorzej. lalalala hasając wesoło pozdrawiam autora (maliny leśne - mmmm... pychota!) Bo
Marcin Hajduk Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 No bo Klusia to pseudo koleżanki dla której to napisałem więc musiało być słodko ;)
Rekomendowane odpowiedzi