Jan Rodak Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Spijcie z nadzieją, że jutro też będzie pięknie. poczułem westchnienie zegara na ścianie spojrzałem za siebie i słyszę tykanie tykanie tykanie wzięło mnie na spanie już niedługo nowy dzionek nas obudzi do ludzi dla ludzi
bestia be Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Jak zawsze celnie o 12 30 w nocy i wiersz przedstawiajacy rzeczywisty i nieunikniony koszmar umykania czasu serdecznie pozdrawiam bestia
okruszek i orzeszek Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) westchnął zegar na ścianie coż to nie śpisz Janie tak sennie tykał i tykał do porannego budzika Podoba się wierszyk. Milego dnia z ludźmi i dla ludzi! Pozdrawiamy serdecznie :) Pozdrawiamy.
Jan Rodak Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) westchnął zegar na ścianie coż to nie śpisz Janie tak sennie tykał i tykał do porannego budzika Podoba się wierszyk. Milego dnia z ludźmi i dla ludzi! Pozdrawiamy serdecznie :) Pozdrawiamy. Chociaż świt zawitał zegar nadal tykał słyszałem wołanie czas juz wstawać Janie życie woła ludzi dla ludzi ich budzi Miłego dnia Pozdrawiam
Grażyna_Kudła Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nadzieja na lepsze jutro zawsze do mnie przemawia, bo tak jej mało dookoła Tykanie zegara działa jak w hipnotycznymm transie, przemawia: obudzisz się nowy, odrodzony, pełen ufności i miłości "dla ludzi" Z poczuciem odrodzenia - pozdrawiam serdecznie
aluna Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Z wiersza wyczytałam i po miedzy że jesteś dobrym wrażliwym człowiekiem! Pisz Janie...rozwijaj talent Cieplutkie!
Jan Rodak Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nadzieja na lepsze jutro zawsze do mnie przemawia, bo tak jej mało dookoła Tykanie zegara działa jak w hipnotycznym transie, przemawia: obudzisz się nowy, odrodzony, pełen ufności i miłości "dla ludzi" Z poczuciem odrodzenia - pozdrawiam serdecznie Lubię czytać Twoje komentarze są takie twórcze. Pozdrawiam radośnie Janek
Jan Rodak Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skoro tak Alutko to widzisz, to ja widzę,że masz ładne oczy o ciepłym spojrzeniu na innych. Myślę, że mógłbym powiedzieć to samo o Tobie. Równie cieplutko!
teresa943 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 już niedługo nowy dzionek nas obudzi do ludzi dla ludzi I to jest sens życia! Kto tak żyje, nigdy nie czuje się sam. "Większa radość w dawaniu, niż braniu". RADOŚCI! I nieś ją ludziom :) Pozdrawiam. Krysia
Jan Rodak Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie jestem sam, to wszystko zawdzięczam Wam i Twojej Krysiu wspaniałej "krytyce". Również radości Pozdrawiam Janek
Rekomendowane odpowiedzi