Wilcza Jagoda Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za wizytę i miłe słowa - co myślę? Myślę sobie, że każdy kto tu zagląda coś innego by wywalał z tego wierszydła i już niedługo zostanie tylko Bogart i spacja... Myślę sobie, że nie umiem pisać. Skoro tak. czasem jednak umiesz mysleć tosterku, chyba grzałka nie przegrzała cisie ;)
Rachel_Grass Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. double 'r' chyba (nawiasem, tęskno mi za nim ;)) fajny wiersz. to dobre słowo.
adam_bubak Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Do mnie wystarczy coś o Bogarcie i już mi się podoba :) Po pierwszych wersach było mi już dobrze Pointa jak dla mnie kuleje, ale nie odrzuca Baardzo :) Pozdrawiam Adam
Marcin Gałkowski Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 plus się należy, a co=) pozdrawiam
mały_dzielny_toster Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pointa zasadniczo nie miała być szczególnym (w moim zamiarze) elementem. Tutaj pointa jest po prostu koniec :) Dziękuję i pozdrawiam baziowo :)
mały_dzielny_toster Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo się zarumienię ;) Pozdrawiam baziowo.
mały_dzielny_toster Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. double 'r' chyba (nawiasem, tęskno mi za nim ;)) fajny wiersz. to dobre słowo. A on w warsztacie chyba mnie nawiedził w zeszłym tygodniu ;) Dziękuję. To też dobre słowo :)
mały_dzielny_toster Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Och. I pewnie jeszcze myślisz, że jesteś fajna? ...
Goliard Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. emocje są - ale jakieś takie niewyraźne. ja w ten deseń nie mogę się zdecydować czy to żarty czy na poważnie. ale może temu, że nie znam kontekstu:) pozdr.
mały_dzielny_toster Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak się mnie lepiej pozna, to się wie, że ja nigdy na poważnie nie piszę.
Goliard Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak się mnie lepiej pozna, to się wie, że ja nigdy na poważnie nie piszę. no to już wiem:)) pozdr.
mały_dzielny_toster Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak się mnie lepiej pozna, to się wie, że ja nigdy na poważnie nie piszę. no to już wiem:)) pozdr. :) Pozdrawiam również
mały_dzielny_toster Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Specjalista ^^'
Michał_Kućmierz Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Nie da się pominąć, bardzo ładny wiersz o przepoczwarzaniu się w krótko obciętego dżentelmena :)
mały_dzielny_toster Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Bardzo dziękuję za plusa i rozbawienie mnie o "prawie" siódmej rano ;)
Wilcza Jagoda Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Och. I pewnie jeszcze myślisz, że jesteś fajna? ... nie myŚle, wiem ŻEM TRUJĄCA, OD MYSLENIA JEST TOSTEREK :D
mały_dzielny_toster Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Bo mi się zrobi krótkie spięcie i będzie tragedia :>
lubię latawce Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 nie mam plusa, ale za "wiosnę, która postrzeliła nas w kolana", mogę Ci ewentualnie wirtualnie odstąpić tabliczkę czekolady ;P to jest ekstra, reszta niezła, łącznie z dedykacją w didaskaliach. a jak :D pzdr, angie
mały_dzielny_toster Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 W święta to ja mam dostatek czekolady, ale zabiłabym za słoik oliwek z anchois :) Nawet wirtualny ;-) Dziękuję za wizytę Baziowo.
Rekomendowane odpowiedzi