Krzysztof_Kurc Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 znaczenia i zaznaczenia stwierdzenia i cytaty wskazanie krokomierza bazylii zapach zielony pietruszki pęczek smak twoich spojrzeń dwa ulubione takty jedną linię melodyczną krzyk gęsi w przelocie dziś to wszystko już schowam pod poduszkę niech czeka do jutra
bestia be Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ciekawy ten Sezam serdecznie bestia
Grażyna_Kudła Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skarby bardzo zróżnicowane. Ze wszystkich zawartości tego skrbca można czerpać natchnienie i rzeczywiście czasem trzeba się z tym "czymś" przespać i dopiero ubrać w słowa poezji. "taktów ulubionych dwa" kojarzy mi się z odliczaniem w wojsku, a może by "dwa ulubione takty"... Bardzo mi się podoba wiersz, pozdrawiam
Krzysztof_Kurc Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasem przeładowany,czasem pusty. ;) Pozdrawiam KKK
bazyl_prost Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 brzmi jak zaklęcie czarownicy ale to nie Hermiona
Krzysztof_Kurc Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skarby bardzo zróżnicowane. Ze wszystkich zawartości tego skrbca można czerpać natchnienie i rzeczywiście czasem trzeba się z tym "czymś" przespać i dopiero ubrać w słowa poezji. "taktów ulubionych dwa" kojarzy mi się z odliczaniem w wojsku, a może by "dwa ulubione takty"... Bardzo mi się podoba wiersz, pozdrawiam Uzbierane, ukradzione ;), radośnie posiadane, skarby o wielkiej wartości, rano oddam. ;) Rada słuszna, zmiana dokonana. Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O tak, staram się brać wszystko co najlepsze, ale oddaję. :))) Hermiona żeńskie imię pochodzące od Hermesa ? Czy od Harrego P. ? Pozdrowienia KKK
aluna Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Przeładowany czy pusty ...ale nasz!Podobasię bardzo! Cieplutko!
teresa943 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 dziś to wszystko już schowam pod poduszkę niech czeka do jutra Na takiej poduszce można bajecznie śnić :) Serdecznie pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi