Ramona Wiśniewska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Kocham cię za to oczu spojrzenie, przenikające, błękitne, zamyślone. Kocham cię za ten uśmiech, który ciepłem rozgrzewa me serce. Kocham cię za ten cichy szept, który w nocy przyniesiony przez wiatr, tuli mnie do snu. Kocham cię za to, że jesteś, bo sama twa obecność, koi każdy mój ból. Kocham cię, choć ty o tym nie wiesz...
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przede wszystkim niechciałbym zeby ktoś mnei kochał przez małe "cię"...
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślę, że to akurat niejest istotne, bo w końcu adresat nie wie... Nie sprezentuje mu tego wiersza... A co do samego utworu. Nie podoba mi się. Łatwo przewidzieć zakończenie. Pozdrawiam, Pat.
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ramono, ja też jestem na nie - wyliczanka i nic więcej, na dodatek za długa. Postaraj się bardziej next time, Catalina
taki tam nie-poeta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wiersz bardzo banalny, prosty nic nowego oraz ciekawego. nie podoba mi sie pa
joaxii Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Straszny banał, w dodatku pełen wytartych sformułowań. Patos, brak dystansu, kicz. Przykro mi.
Rekomendowane odpowiedzi